Ja, AC in HC imajo tudi vso signalizacijo v najboljšem stanju, je pa res da bi pa želel se izognit tudi stresa vožnje po mestu....Mah, je res hudo, ampak imaš tudi ogromno posnetkov, ko FSD totalno zaštrika zadeve. Jaz komaj čakam čas, ko bo FSD omogočal avtonomno vožnjo po AC. Dosti se vozim proti obali in če bi lahko od LJ obvoznice in do Izole imel magar 100km/h vožnjo v koloni avtonomno vozečih vozil, jaz pa bi vmes lahko delal na laptopu, bral knjigo, ali gledal film. To pa takoj podpišem.
Ne vem zakaj se vse FSD firme ne osredotočijo samo na avtoceste in hitre ceste. Po moje dosti bolj enostavno vse porihtat in dosti manj težav, po lokalnih cestah pa pač vozimo sami.
Resne firme to že delajo: Supercruise in Bluecruise v ZDA. Komplet snemanje glavnih cest in ko zaviješ na tako cesto samo stisneš gumb in sam vozi. Žal pa ni to avtonomna vožnja, ker moraš še vedno spremljati promet (kamere za nadzor oči). Baje zadeve že delajo odlično, bolje od Teslinega FSD shita.Mah, je res hudo, ampak imaš tudi ogromno posnetkov, ko FSD totalno zaštrika zadeve. Jaz komaj čakam čas, ko bo FSD omogočal avtonomno vožnjo po AC. Dosti se vozim proti obali in če bi lahko od LJ obvoznice in do Izole imel magar 100km/h vožnjo v koloni avtonomno vozečih vozil, jaz pa bi vmes lahko delal na laptopu, bral knjigo, ali gledal film. To pa takoj podpišem.
Ne vem zakaj se vse FSD firme ne osredotočijo samo na avtoceste in hitre ceste. Po moje dosti bolj enostavno vse porihtat in dosti manj težav, po lokalnih cestah pa pač vozimo sami.
To že mamo, kar opazuj nas na AC, najdemo en kamion in se postavmi v kolono za njega.Tesla bi lahko imela opcijo konvoja. Se dajo ena za drugo, pol pa samo prvi pazi recimo. Pa se doseg bi bil precej boljši.
Kaksne indikatorje? Potem raje kamero montiran ce bi rad gledal.In kaj bos imel potem? Iznakazene odbijace in grde indikatorje na armaturki? Japajade
Se večja je, da kupiš za 40keur pa moraš vsako leto olje menjat.Kozlarija je, da kupis avto za €40k in moras potem dokupovati piskace in senzorje.
Kaj to daš še Teslo zraven?Prodam Lenovo tablico 10 inĆu...stara eno leto.
Nucana dve ure morda.
Idealna za armaturo v Tesli.
Vse v enem.
4 390 €.
Pa kje te majo da te ne ukradejo, no saj te je v drugih temah dost, tako da ni panike, veljaš za strokovnjaka na vseh področjih, tako da je tvoje mnenje zelo cenjeno in spoštovani.Prodam Lenovo tablico 10 inĆu...stara eno leto.
Nucana dve ure morda.
Idealna za armaturo v Tesli.
Vse v enem.
4 390 €.
Pa kje te majo da te ne ukradejo, no saj te je v drugih temah dost, tako da ni panike, veljaš za strokovnjaka na vseh področjih, tako da je tvoje mnenje zelo cenjeno in spoštovani.
Ta tablica sredi armature...se da z lahkoto odlomit ?
Ja, da se, samo zate sem jo odlomil, 6nm navorne sile rabiš za odlomit.Dj odgovori...