Teslo v Tesli Y

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.959
6.574
113
Sem. A te je guiness tudi ženska? Ker je napisal, da ima te drobnarije kar v predalih po avtu.
A zobno scetko tudi nucate v avtu?

Pa dobr... jaz imam en set tudi v partnerjevem avtu, ker gremo kam tudi s tistim kdaj. Odvisno od situacije. sicer se lahko zabuni, da ga moti in da tega ne bo okoli vozil, ker... je nekje nekdo, ki bi mu lahko rekel, da je metrič pa bi si on to zelo k srcu vzel. pa pol se jest enkrat nekje na AC spomnim, da naj dol zapele, da grem v DMa po druge, ker se mi je noht zatrgal. no, upoštevajoč vse te okoliščine - ima pilice v predalu. svojcajt je imel tudi tampone notri...

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Če bi kdo pri men tampone najdu bi se zgovoru, da se vsaj 2x na teden stepem in rabim da zaustavim krvaviteb iz nosu… od nasprotnika seveda.

• Haha
Reactions: Hanzi in ales85

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.577
10.794
113
musku tvitn, da je glovebox nepotreben. V naslednji iteraciji ne bo predala, pa se bo spet 35€ prišparalo.

• Wow
Reactions: NekdoK

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.298
1.544
113
jaz pa... zadaj, torej. spredaj pa ne morem, ker nimam kamere. to je to, kar govorim in bi še spredaj imela.
Ne vem če razumem. Moji sprednji senzorji delujejo isto kot zadnji. Pri obeh kaže enako. S tem da zadnji se aktivirajo z vzvratno prestavo, sprednji pa pri določeni hitrosti in oddaljenosti. V bistvu je kar pameten, da jih kaže samo takrat ko jih rabim.

Spredaj kamere ne vem če sem že videl. vem da imajo neko nočno gledanje v odbijaču montirano. Pa 360 stopinjski pogled.

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
Pa dobr... jaz imam en set tudi v partnerjevem avtu, ker gremo kam tudi s tistim kdaj. Odvisno od situacije. sicer se lahko zabuni, da ga moti in da tega ne bo okoli vozil, ker... je nekje nekdo, ki bi mu lahko rekel, da je metrič pa bi si on to zelo k srcu vzel. pa pol se jest enkrat nekje na AC spomnim, da naj dol zapele, da grem v DMa po druge, ker se mi je noht zatrgal. no, upoštevajoč vse te okoliščine - ima pilice v predalu. svojcajt je imel tudi tampone notri...
A v torbici pa tega ne nosiš?
Jaz sem včasih kondome imel v avtu, pa mi je žena razložila, da ne rabim imeti še enega (ali več) frocov z drugimi, ker se bo kondom lepo “sončil” na 50ih stopinjah. Tak da zdaj jih v peder taški nosim. :evil: Upam, da nisem koga užilil, ampak ne vem kako se tej stvari knjižno slovensko reče.
Tak da pravi deci imamo v avtu samo pir, vžigalne kable (Guinness veš kaj je to? :valjamse: ), set orodja. To je pa to. Aja, pa itak dvigalko, rezervno gumo.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
A v torbici pa tega ne nosiš?
Jaz sem včasih kondome imel v avtu, pa mi je žena razložila, da ne rabim imeti še enega (ali več) frocov z drugimi, ker se bo kondom lepo “sončil” na 50ih stopinjah. Tak da zdaj jih v peder taški nosim. :evil: Upam, da nisem koga užilil, ampak ne vem kako se tej stvari knjižno slovensko reče.
Tak da pravi deci imamo v avtu samo pir, vžigalne kable (Guinness veš kaj je to? :valjamse: ), set orodja. To je pa to. Aja, pa itak dvigalko, rezervno gumo.
Glede pravih decov si vse povedu s tem da peder taško nosiš, tko da tle ni debate kdo od naju je bl dec.

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
Glede pravih decov si vse povedu s tem da peder taško nosiš, tko da tle ni debate kdo od naju je bl dec.
Eh, lepo te prosim. Direkt v Teslo spadam, tak kot treba. Res pa še nisem ugotovil, kako predal odpreti, ampak itak ga ne rabim. Kondomi so na dosegu roke, ostalo pa v prtljažniku.

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
Morda še en predlog: piljenje nohtov, medtem ko Autopilot kruza. Ali pa ''česanje'' trepalnic (jebiga, nisem še čisto zaštekal te Tesla mentalitete in ne vem, kako se temu reče) med Autopilotom.
S top tip na koncu: best place to put away pilico za nohte in Tesla model Y.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Evo, prva relacija in ja zanalasc sem šel počasi. tempomat 120kmh. Ljubljana - marina Portorož 120kilometrov 25% baterije.

Priponke

• F38F6479-A2CF-4F74-91C1-0DA8DDF857EF.jpeg
    F38F6479-A2CF-4F74-91C1-0DA8DDF857EF.jpeg
    195 KB · Ogledi: 177

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
5.465