Tesla ima to super rešeno, ima prav namenski gumb za tesne manevre, ko misliš, da si dosti blizu ovire ampak nisi prepričan, če boš šel mimo, samo pritisneš namenski gumb na vratih, ki jih potem odpre, stopiš ven do sprednjega odbijača in pogledaš če bo šlo mimo. Ta manever lahko ponavljaš v nedogled in je res fantastična pogruntavščina Teslinih inženirjev. Elon res obvlada, ni kaj.ne vem, jaz se pa na kamero precej zanašam in me zdaj moti, da je spredaj nimam. imam samo piskača... če greš naravnost je vseeno, če hočeš zmanevrirati mimo ovire, mi je pa fino, ker piskač itak piska ampak s kamero vidiš ali bo šlo mimo ali ne.
Ej veš da glove compartmenta na nobenem avtu nisem neki ful uporabljal, sploh v tesli imas v sredinski konzoli prostora za odmet. drugace pa moram pohvaliti voice commande. Še nikjer ni to tako dobro delovalo kot tukaj, tudi open glovebox.A za to pa ima namenski gumb? Ni v tretjem podmeniju na tablici... To je boljs pol reseno kot odpiranje glove compartmenta, treba biti iskren
Saj na vsakem senzorju posebej še 3 ali 5 stopenjsko kaže kako blizu si. Piskanje je še najmanj zanesljivo. Pač ko je rdeč, ne riskiraš več če bo šlo mimo, tudi če bi recimo na kameri videl, da bi za dlako šlo.ne vem, jaz se pa na kamero precej zanašam in me zdaj moti, da je spredaj nimam. imam samo piskača... če greš naravnost je vseeno, če hočeš zmanevrirati mimo ovire, mi je pa fino, ker piskač itak piska ampak s kamero vidiš ali bo šlo mimo ali ne.
kaj pa ko si prehlajen, ali pa direkt iz žurke ko si se prej 3 ur drl ko živau....Recimo za spotify ful uporabljam voice commande ko se spomnm ker komad hocem poslusat in res dela noro dobro.
Če si butl ti tudi kamere in senzorji ne pomagajo. Sam sem se naučil na lastni koži, da to vse skupaj ni nič, ko sem se suvereno zanašal na piskanje senzorjev in potem počil z zgornjim delom zadka v zid, ki je bil v obrnjeni L obliki.Saj na vsakem senzorju posebej še 3 ali 5 stopenjsko kaže kako blizu si. Piskanje je še najmanj zanesljivo. Pač ko je rdeč, ne riskiraš več če bo šlo mimo, tudi če bi recimo na kameri videl, da bi za dlako šlo.
Saj na vsakem senzorju posebej še 3 ali 5 stopenjsko kaže kako blizu si. Piskanje je še najmanj zanesljivo. Pač ko je rdeč, ne riskiraš več če bo šlo mimo, tudi če bi recimo na kameri videl, da bi za dlako šlo.
Takrat ko bom pa Žana Serčiča iskal na Spotifyju pa ne rabim več avta ampak samo še plenice in zdravilo za lajšanje moje senilnosti.Probaj mu reči naj nekaj predvaja od Žan Serčič in poročaj.
Ej veš da glove compartmenta na nobenem avtu nisem neki ful uporabljal, ...
Hm, ok. samo jaz imam te drobnarije v teh predalih med sedezema in v tesli je tega prostora res ogromno v teh dveh predalih, tako da glove boxa res ne uporabljam.
Jaz to skos odpiram pa zapiram. not imam parkirno uro, bonbone, pilice za nohte,... še zdaj maske, ker so kje še potrebne.
Mogoče še nisi dojel, da pri nas avte vozijo tudi ženske... in to je opisovala ena od žensk...Je… vam pilice za nohte v avtu. Pravi metriči…
No ja, saj drugi Tesle itak ne vozijo.
Hm, jaz imam raje, da ona po meni skače. Pa tudi njej je laže, kot da še bauh po njej tolče.Seveda. Ko obdelaš žensko, sedež pod njo detajlno očistiš z zobno ščetko. Kakšen pacek pa si, da nimaš zobne ščetke v avtu?