Teslo v Tesli Y

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
ne, vse je zasmirano, tu pač še bolj, ker še bolj drkaš to, sej ni neke znanosti.
Na prejšnji bmw trojki F31 sem imel piano plastiko na armaturi in sredinski konzoli, tisto je bil raj za prstne odtise, Tesla tega nima, a po tvojem je potem BMW ponosen na svojo zašmirano notranjost. Pa še enkrat, Tesla ima veliko stvari, ki niso kul, po mojem mnenju bi moralo biti nekaj fizičnih gumbov več, ampak obešati se na take zadeve, kot je zašmiranost tablice se mi zdi pa kratkomalo neumno, ker v teh časih popolnoma vsi tlačijo touch screen bedarije, kamor le lahko.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.572
10.787
113
piano plastika je tudi največji sekret ki ga lahko imaš v avtu. poleg touchtablice brez ostalih gumbov.

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
Mene zanima pa razdalja med zadnjo točko sedalnega dela in volanom, ko je sedež v srednjem položaju po oddaljenosti in najnižjem po višini.
Hvala.

• Objave ne odobravam
Reactions: Pepe

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Pa dobr, nekoga iz foruma je zanimala neka specifika, danes sem se malo igral z avtom na dvoriscu in nalozil nov sw update in vmes sem vzel iz predala mete, vzelo mi je vse skupaj cca. 45 sekund. Če bo še koga kaj zanimalo, z veseljem pomagam, če vas pa to moti in si tukaj lahko olajšate dušo, pa tudi, go for it!

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Sem te vprašal.
Uf sori, do iger še nisem prišel, kolikor pa vem, so te hude igre samov modelih X in S. V 3 in Y pa so bolj mahjong, sudoku, šah, potem je ena arkadna ndirkačina beach buggy, pa mislim da sem tudi sonic the hedgehoga videl, ampak to je bolj po spominu iz YT in pa iz kakšne testne, ampak igre mi res niso nek pomemben faktor, mam že dosti raje gor spotify, netflix in YT.

• Všeč mi je
Reactions: WeWatchingYou

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.018
10.761
113
kod Džej-Zija
Pa dobr, nekoga iz foruma je zanimala neka specifika, danes sem se malo igral z avtom na dvoriscu in nalozil nov sw update in vmes sem vzel iz predala mete, vzelo mi je vse skupaj cca. 45 sekund. Če bo še koga kaj zanimalo, z veseljem pomagam, če vas pa to moti in si tukaj lahko olajšate dušo, pa tudi, go for it!
Malo te hecamo, ker smo ti fouš. Ne se jezit.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.360
2.739
113
Najbolj zanimivo bo po par tednih prebrat Y vs. 5, ICE vs. EV in premija vs. konfekcija.
Komaj čakam njegovo realno sliko.

• Všeč mi je
Reactions: sad

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
5.465