Teslo v Tesli Y

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.456
2.176
113
A se mi amo zdi, da zadnje čase postajaš vedno bolj agresivna? A to je situacija, ki je čisto subjektivna in mi ni čisto jasno, zakaj VSILJUJEŠ svoje mišljenje drugim kot edino pravilno. Ker tukaj ni ene resnice. Eni bruhajo ob trojki, drugi ob Y, a oboji imajo prav, DOKLER NE VSILJUJETE SVOJE RESNICE DRUGIM.
Lastnik trojke po nakupu Y:
Poleg vsega ostalega obvlada tudi avtomobilizem sedaj

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.364
3.428
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Pol so pa to ena jajca od navigacije
Al si jo samo filat sem peljal, glede na to da si dobil samo 30%.
Si se sploh do siske pripeljal?
Ah, daj no...
Kupu si je avto, ki mu je včeč.
Namesto, da bi mu vsi čestitali, ker ga ima, je potrebno vse "dat v minus in šimfat"...
Zakaj že?
Klasična slovencelska nevoščljivost...

mr_

Guru
20. sep 2007
9.360
2.739
113
Ah, daj no...
Kupu si je avto, ki mu je včeč.
Namesto, da bi mu vsi čestitali, ker ga ima, je potrebno vse "dat v minus in šimfat"...
Zakaj že?
Klasična slovencelska nevoščljivost...
Ne vem če je nevoščljivost. Slovenci se ne vemo ali je nekdo, ki nabavi Teslo teslo ali se meče ven kot bi se sz X-i, Macani, itd. Podjebavanje pa je pol tak obrambni mehanizem ker sam ne zmoreš. (⁠•⁠‿⁠•⁠)

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.153
746
113
EU
Nevoščljivost?!? Kaj pa vem, če si enako nevoščljiv tudi, ko ima nekdo mercedesa al pa Ferarrija, potem ok, je morda to to. Ampak pri Tesli oziroma bolje rečeno Musku pač ne morem mimo tega, da me hoče na vsak način nategniti na suho.

Za mene je sploh ta EV FOMO nateg. In zdaj ta stari klasični nategovalci tudi vejo, da je to ravno tako nateg kot to, kar nam oni počno že desetletja in jim ni prav, da se morajo zdaj še oni dodatno učiti in investirati v ta novi nateg, če pa že tako dobro obvladajo starega. In ta del mi je ok, da se jih malo zdrma vse te nategovalce:zmaga:

Tako da jaz nisem nevoščljiv nekomu, ki ma Teslo, ampak bolj upam, da ima tip dovolj denarja za igranje s to igračko, da ni zmetal svoje zadnje prihranke v to in da ne bo pol velike razočaranja in jokanja, ko bo kaj šlo narobe in bodo računi za to dragi. Lahko bi celo rekel, da jaz bolj občudujem pogum človeka, ki je dejansko šel kupiti to, ker jaz si priznam ne upam. Čestitke vsem pionirjem:aplauz:

Tako da je očitno situacija bolj kompleksna od same nevoščljivosti.:)

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Sem si res bogi danes ja, ura 11 in že tretji kafič in tretjo kavico pijem, me začela zgaga pečt, bogi. Pa se mi je zdelo da si zadnjič nekaj pametoval o Savi, kako se vidi iz Save na parking dol. Nima veze, se mi je zdelo da je to prekompleksno zate, probal sem pač.

• Haha
Reactions: NekdoK

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.577
10.789
113
znanka par dni nazaj dobla Y ..pošpegal zdaj noter v to bizarno notranjost, ki to ni., tablica že cela zašmirana. Epiš. Res je spak od avta, ampak ima pa 5 do sto, če si star 18, pa je to pomembno haha.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.577
10.789
113
ne, vse je zasmirano, tu pač še bolj, ker še bolj drkaš to, sej ni neke znanosti.

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
5.465