V vsako temo moras te smrdljivce vpelat? Sekta?Že študiraš da bi menjal? BMW je ipak BMW ne?
V vsako temo moras te smrdljivce vpelat? Sekta?Že študiraš da bi menjal? BMW je ipak BMW ne?
Saj Tesla ve vse o "tvojem" avtomobilu - tudi koliko km si prevozil.To ti bodo kar na račun pribili? Me res zanima tehnika - a pol se ti samo oni kilometri na superchargerjih štejejo? Ali pa je kje droben tisk, da se šteje pač prvih 5.000 km?
Čestitke, velik varnih KM in naj se ceste držiNo, jaz sem jo danes prevzel, pa da vidimo
Bom kmalu podal mnenje, ampak mislim da bo itak tako kot vedno, udobje, materiali, gotovo na strani bmwja, samo je bil tud bavarc (nisem kupil novega) po ceniku skoraj 2x od tesle.V vsako temo moras te smrdljivce vpelat? Sekta?
Ne ne ne, to ni nate letelo... Ti bos itak prsu na cevap / pivo kombo v NM. Kar si reku si reku Aja, pa cimvec dobrih km in nobene piz***je na cesti, ne z avtom ne cim ostalim.Bom kmalu podal mnenje, ampak mislim da bo itak tako kot vedno, udobje, materiali, gotovo na strani bmwja, samo je bil tud bavarc (nisem kupil novega) po ceniku skoraj 2x od tesle.
Oni temu samo rečejo "5000km". V bistvu je pa to že v štartu preračunano v kWh.To ti bodo kar na račun pribili? Me res zanima tehnika - a pol se ti samo oni kilometri na superchargerjih štejejo? Ali pa je kje droben tisk, da se šteje pač prvih 5.000 km?
V vsako temo moras te smrdljivce vpelat? Sekta?
Hmm, ne razumem točno. Kaj naj izmerim?Ves kaj bi te prosil? Bi izmeril zadaj koliko prostora je od vrat do vrat? Da vidim kje stojimo
Hvala
Ok.Tako je, notranja sirin na zadnjih sedezih.
Zdaj je mislil, čaka. Kr v gatah idi
Sem poskušal, pa nisem uspel browserja zalaufat, tko da ne morem zaspat brez da alter berem pred spanjem, pa sem šel kar prot postli.Danes Guinness ziher spi v avtu.