No, jaz sem jo danes prevzel, pa da vidimo
Si pogledal zavore?No, jaz sem jo danes prevzel, pa da vidimo
Mislim, da Tesla se nima stojiscVes kaj bi te prosil? Bi izmeril zadaj koliko prostora je od vrat do vrat? Da vidim kje stojimo
Hvala
Glede na vprašanje, bi se lahko tudi šlo za "stanje" nečesaMislim, da Tesla se nima stojisc
Če ni slike, kjer si zraven napol razgaljen, ne verjamemo!No, jaz sem jo danes prevzel, pa da vidimo
Morem ga malo... ker zdaj ne vem, ali je človek tako navdušen in se že celi dan vozaka okoli, ali pa pije in utaplja žalost v kakem lokalnem bifeju ker je spoznal kruto resnico.
17. kavica Danes. tak da bo lahko ponoči vozilPije, ker caka, da se avto nafila.
A je rekel da je kupil črno? Hudiča se ne morem spomniti tabliceMogoče pa ga je NekdoK videl, kako trenira vožnjo.
Čestitam! Pa itak si dobropis za 5.000 km dobil, ki ga lahko izkoristiš do 31.3.2023.Hvala vsem za lepe želje. Volan mi ni ostal v rokah, nobeno kolo odletelo, sestavljena zunaj in znotraj super zaenkrat. Vozil sem itak že dost testnih, se mi zdi da je vseeno udobnejsa od testne, nič bat, bom poročal o dobrih in slabih stvareh. Aja, dobil sem jo s 35% baterijo,verjetno zato ker sem jo dobil med zadnjimi, me ma, da bi zahteval dobropis za 20€
To ti bodo kar na račun pribili? Me res zanima tehnika - a pol se ti samo oni kilometri na superchargerjih štejejo? Ali pa je kje droben tisk, da se šteje pač prvih 5.000 km?z aprilom dobim free 5.000 km, 1 leto
mam da izkoristim