Aja.... In jaz sem prilepil sliko na kateri je anonimus oznacen kakor Slovenec? Ali karkoli ze? Really?Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Še huje narodnostno pripadnost ocenjuješ po videzu! Ccccc!
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Ti trdiš, da je Pakistanec, čisto možno je, da je tudi narodnostno Slovenec.
ti nisi easy? ali govoriš o sebi kot v tretji osebi? otroci okoli 3-4 leta govorijo tako če se ne motim.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
easy je rasist. to je prav lahko slovenec če se ima za slovenca.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Takšnele Ruse, ne?
Taksnele je Pakistanec in je lahko kvecjemu drzavljan Slovenije. Ampak to ze presega znanje povprecnega ... Pa tudi nisem opazil da bi se Pakistanci masovno predstavljali kakor Slovenci ali da so kadarkoli to poceli. Ali zeleli poceti... Ponavadi se Pakistance celo buzerira da morajo spremeniti v Slovence... itd, itd, itd, itd...
Eazy (za razliko) od tebe loci narodnostno in drzavljansko pripadnost
kaj pa tole. en dedek pakistanec drugi malezijec ena babica egipčanka druga pa liberijka... kaj so vnuki? vsak po enem?Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Ti trdiš, da je Pakistanec, čisto možno je, da je tudi narodnostno Slovenec.
Ne, ni mozno. Sicer nisem trdil da je karkoli. Samo komentiral sem sliko. Nekdo drug je na sliko trdil da je Slovenec ali karkoli ze.
Narodnost je prirojena in se ne more "cutiti", "imeti za" ali "postati".
Citat:
Uporabnik skala pravi:
ti nisi easy? ali govoriš o sebi kot v tretji osebi? otroci okoli 3-4 leta govorijo tako če se ne motim.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
easy je rasist. to je prav lahko slovenec če se ima za slovenca.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Takšnele Ruse, ne?
Taksnele je Pakistanec in je lahko kvecjemu drzavljan Slovenije. Ampak to ze presega znanje povprecnega ... Pa tudi nisem opazil da bi se Pakistanci masovno predstavljali kakor Slovenci ali da so kadarkoli to poceli. Ali zeleli poceti... Ponavadi se Pakistance celo buzerira da morajo spremeniti v Slovence... itd, itd, itd, itd...
Eazy (za razliko) od tebe loci narodnostno in drzavljansko pripadnost
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Pa kaj nisi ti sel iz foruma?
Citat:
Uporabnik piagolo pravi:
Kaj pa kršenje človekovih pravic?!