Sem lastnik takega stanovanja,ki ima zunanje stene,pa še polovica ga je v zraku,pod stanovanjem so pa garaže.Vsa stanovanja imajo vgrajene na vstopu kalorimetre.Do sedaj smo vsi plačevali po porabi +80:20 za izgube.Sedaj se dogovorjamo za korekturne faktorje.Mislim,da smo izbrali izračun po načrtu bloka(blok je star 3 leta).Glede pravičnosti pa toliko.Letos,pred začetkom kurilne sezone sem imel v stanovanju 18 stopinj-še dobro da imam klimo,drugače bi nas pošteno zeblo.Kličem upravnika kdaj se bo začelo z ogrevanjem,pa mi reče ko bo dobil soglasje od predstavnika bloka.grem do tega predstavnika in mi odgovori,da ne da soglasja,ker da on pa ima 22 stopinj.Ali kdo ugane kje ima on stanovanje?To je bila solidarnost.Od takrat naprej strogo zagovarjam korekturne faktorje-pa še po zakonu mi pripadajo.Pa za ogrevanje sedaj plačujem tudi 50 evrov več od takih sosedov-seveda saj jih jaz ogrevam.Pa ne sedj govoriti o tem,saj si vedel da je tvoje stanovanje na taki legi-bom res potem začel s takimi debilizimi,kot ne rabim dvigala,ne rabim strehe in tako dalje...
Nazadnje urejeno: