visek_izobrazbe
Guru
saj sm rekel da te je zlo slabo kopiral..jebiga ti si še vedno numero uno kar se teh zadev tiče. Sloboda je pa pač kar je...vse skup bog pomagajPrimorAc ne seri klamf-
saj sm rekel da te je zlo slabo kopiral..jebiga ti si še vedno numero uno kar se teh zadev tiče. Sloboda je pa pač kar je...vse skup bog pomagajPrimorAc ne seri klamf-
Kdo neki je v času Janševe strahovlade napisal 62.000 kazni v zvezi z proti ustavnimi odloki?
ma ti meni primorAc.....PrimorAc ne seri klamf-
Da bom lažje razmišljal - ti kontrole v prometu dejansko enačiš s pridobivanjem podatkov o morebitnih udeležencih protestov ali si s to citirano alinejo želel povedati kaj drugega in si jaz enostavno vse skupaj zgolj napačno interpretiram?Samo za razmislek:
- policija preverja vozila, kar tako... se kdo pritožiuje?
Ce tvoje misljenje vodi v smeri da je svoboda svobodna samo po imenu, pol ga ne razumes prav.Da bom lažje razmišljal - ti kontrole v prometu dejansko enačiš s pridobivanjem podatkov o morebitnih udeležencih protestov ali si s to citirano alinejo želel povedati kaj drugega in si jaz enostavno vse skupaj zgolj napačno interpretiram?
torej vlada upravlja - preko države - tudi z policijo....Vlada je organ ki z drzavo upravlja. ...
Osnove ti niso jasne.torej vlada upravlja - preko države - tudi z policijo.
Je ta samovoljno obiskala kmete?
Ne?
So imeli ustrezne potne listine?Tuk velik Slovencev že dolgo ni bilo v ljubljani
Ja recimo kako so bili stigmatizirani v zdravstvu z slabšimi tretmajem ( rjavo knjižico) in kako v trgovini kljub denarju niso mogli kupovati ( potreboval si bone katere je pa je dobil "proletariat") sedaj se jih prikladno enači z SDS čeprav zgodovinsko gledano so bili bolj v SLS in Oman se ni ravno dobro razumel z JJ. No tega v kumrovških zapisih res ne bodo prebrali.Možak potrebuje še kako leto šole, da bi se res poučil o predvojnem kmetijstvu.
Mislim, da je vsaj do vseh žrtev naše osamosvojitvene vojne, če ne kar do vseh državljanov RS izjemno žaljivo, da to sicer res kratko vojno po kateri smo dobili svojo državo nazivaš z burlesko.Pisal sem o pravi vojni in ne naši burleski.
Pisal sem o pravi vojni in ne naši burleski.