Tema ki je odletela kot golob!

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.378
2.561
113
OK!
Osamosvojitvena vojna naj bi bila dolga 10 dni.
Le tol'k smo SLOVENCI rabili, da smo naprali svetsko armado JNA. Odcepili smo se od Jugoslavije.
In eni to ne morete preboleti! In pogrevate in pogrevate in ....
Facto!

Tolk zabit k ti pa tvoji somišljeniki pa tud ne. Zarad vaše zabitosti nam bivši komunisti, kriminalci, prekupčevalci z orožjem in medicinsko opremo, še danes grenijo življenje
glede medicinske opreme in prekupčevalcev, sam v vednost, enga smo pokopali en pa je pridružen nekemu ljudskemu gibanju
bivših komunistov imaš tud v SD ju polno, pa te začuda to ne (z)moti, tisti v SDS ti pa spat ne dajo...joj ti šment
bivših kriminalcev maš tud kar nekaj ni sam janez tak primer. Enga kr visoko kotiranega Sdjevca ki vodi podmladek so recimo neki časa nazaj dobili nekoliko bolj južno z nekim čudnim tovorom

pa mislim da prv stavek tud ne drži..janezovih je nekje 20-30% tu nekje je tud volilna baza (vštevši člane) SDja tako da mi ni jasno kako si prišel do takega zaključka. Janša ne vlada, vladajo levi, tud če smo zabiti ti teh 20, ajde 30 % volilvec ne more greniti življenja, razen če nimajo inkognito članov pri rdečih, samo to je potem že vaš problem

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
glede medicinske opreme in prekupčevalcev, sam v vednost, enga smo pokopali en pa je pridružen nekemu ljudskemu gibanju
bivših komunistov imaš tud v SD ju polno, pa te začuda to ne (z)moti, tisti v SDS ti pa spat ne dajo...joj ti šment
bivših kriminalcev maš tud kar nekaj ni sam janez tak primer. Enga kr visoko kotiranega Sdjevca ki vodi podmladek so recimo neki časa nazaj dobili nekoliko bolj južno z nekim čudnim tovorom

pa mislim da prv stavek tud ne drži..janezovih je nekje 20-30% tu nekje je tud volilna baza (vštevši člane) SDja tako da mi ni jasno kako si prišel do takega zaključka. Janša ne vlada, vladajo levi, tud če smo zabiti ti teh 20, ajde 30 % volilvec ne more greniti življenja, razen če nimajo inkognito članov pri rdečih, samo to je potem že vaš problem
Da si ne boš preveč izmišljeval, mi naštej vsaj dva aktivna ćlana SD, ki sta bila bivša komunista. :bonk:

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
  • Žalosti me
Reactions: sixpower

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.231
2.836
113
Lublana
Obišči stran
sekta izbrisancev prebrisancev
Sicer za Hribarja že dolgo nisem slišal, nisem sploh vedel, da ima še vedno oddajo na radiu. Ampak se ne spomnim, da bi kdaj prej takšne neumnost stresal. Žalostno kam so nekateri Slovenci zabredli. Ne razumem kako mnogi Slovenci nikoli niso ponosni nase in na svojo državo. Vedno sebe in vse slovensko dajejo v nič in častijo tiste, ki so jih teptali. Srbi so na primer bolj ponosni na vse svoje sramotne vojne poraze, kot Slovenci nad svojo največjo zmago v zgodovini Slovenije. Žalostno kakšen zblojen hlapčevski narod smo.

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Noro, kaj se dogaja. Jutri me bodo začeli prepričevati, da nismo vstopili v EU.

• Všeč mi je
Reactions: sixpower

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.532
3.903
113
Ljubljana
hmpg.net

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.532
3.903
113
Ljubljana
hmpg.net

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.231
2.836
113
Lublana
Obišči stran
Grozljivo kakšni motenci med komentatorji. Ni čudno, da smo država luzerjev, ki jim je samo skrajno primitiven balkan največje božanstvo.