Tema ki je odletela kot golob!

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.440
3.750
113
Ni čisto tako. Obstajati mora kaka povezava, ne kar počez. Kot bi na Metelkovi vsakega naključnega petkovega žurerja spraševali, če bo kolesaril na protestu čez par dni.

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
477
-3.215
28
Ksz
To je lep prikaz resnicnega obraza te vlade. Ukrepanje posebne enote ob razbijanju po ljubljani so razglasili za zaplinjanje in nasilje nad narodom. Sedaj pa se vracamo v leto 89 ko je sektorski porocal kdo bo kam sel da je bil narod pod kontrolo. Morda bomo morali pa se potne liste deponirat pa nam bodo obcasno potovanja dovolili
Žalostno, da kaj takega napiše policist.

B81

22. jul 2007
36.935
10.504
113
Škoda, da jima je pokazal članke, itak ne bi rabil :D

Aja, če kdo vidi malo v prihodnost, mu je lahko jasno, da trenutna vlada dela tršo naslednjo (desno) vlado, ki se bo potem šla whataboutism, ko bodo leteli očitki. To je ravno ta neizkušenost neizkušenih politikov in politikov z enim letom delovne dobe.

nacek

Guru
13. okt 2012
2.937
572
113
Pred leti Igor Lukšič, profesor na FDV, poslal študente špicljat pred volitvami v cerkve, kaj da se tam govori. Rekel je, da delajo "raziskovalno nalogo." Leva prostitucija nima meje.

B81

22. jul 2007
36.935
10.504
113
Na neumnosti ni pametnih odgovorov.

Poleg tega, da so me nekateri pozivali, naj kaj napišem, drugi so me pred časom zmerjali, kaj sploh pišem , ker kot "minister" naj ne bi imel časa ipd.
Malo vas daje paranoja in shizofrenija, drage moje snežinke..
17. člen si pozabil spet..

S snežinkami se obkladamo mi navadni ljudje, ki nas ne veže svobodin kodeks pa to..

• Všeč mi je
Reactions: Matey in nacek

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.001
10.752
113
kod Džej-Zija
A ne veš, da njih veže kodeks samo navznoter? Med sabo se morajo lepo pogovarjat, do nestrpnežev (kar je po njihovem vse, kar ne diši po ekstremno levi) so pa lahko nestrpni. Če ne verjameš, vprašaj Barbaro Rajgelj.

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
477
-3.215
28
17. člen si pozabil spet..

S snežinkami se obkladamo mi navadni ljudje, ki nas ne veže svobodin kodeks pa to..
Ja no, če je policistu, ki naj bi bil 24/7 uradna oseba, dovoljeno in "spregledano", da piše zavajajoče in populistične komentarje na račun vlade in svojega delodajalca, bi lahko tudi meni, ki pišem svoje izjave, v katerih včasih ošvrknem vašo dvoličnost in obnašanje na splošno kot navaden forumaš.