Dejansko je to del normalnega policijskega dela. Samo sedaj je to ok, hkrati pa isti ljudje govorijo da eno leto nazaj pa ni bilo ok.
Dejansko je to del normalnega policijskega dela. Samo sedaj je to ok, hkrati pa isti ljudje govorijo da eno leto nazaj pa ni bilo ok.
Žalostno, da kaj takega napiše policist.Ksz
To je lep prikaz resnicnega obraza te vlade. Ukrepanje posebne enote ob razbijanju po ljubljani so razglasili za zaplinjanje in nasilje nad narodom. Sedaj pa se vracamo v leto 89 ko je sektorski porocal kdo bo kam sel da je bil narod pod kontrolo. Morda bomo morali pa se potne liste deponirat pa nam bodo obcasno potovanja dovolili
A bo njega tudi obiskala policija?Žalostno, da kaj takega napiše policist.
Prijava
zakonodaja.com
Ynos, pred 20 let+ si se mi zdel bolj zrel, kot si danes..ratal si en buxl, snežinke gor ali dol.A bo njega tudi obiskala policija?
Dajem možnost, da je to bilo zapisano kot satira.
Na neumnosti ni pametnih odgovorov.U, vidim, da prav nimaš nič "pametnega" za povedat...
17. člen si pozabil spet..Na neumnosti ni pametnih odgovorov.
Poleg tega, da so me nekateri pozivali, naj kaj napišem, drugi so me pred časom zmerjali, kaj sploh pišem , ker kot "minister" naj ne bi imel časa ipd.
Malo vas daje paranoja in shizofrenija, drage moje snežinke..
A bo pozar tudi objavil sliko kot kmet
Ja no, če je policistu, ki naj bi bil 24/7 uradna oseba, dovoljeno in "spregledano", da piše zavajajoče in populistične komentarje na račun vlade in svojega delodajalca, bi lahko tudi meni, ki pišem svoje izjave, v katerih včasih ošvrknem vašo dvoličnost in obnašanje na splošno kot navaden forumaš.17. člen si pozabil spet..
S snežinkami se obkladamo mi navadni ljudje, ki nas ne veže svobodin kodeks pa to..
tud ja, mislim da je bilo pri obeh dokaj podobnoNe, mislim da je to bil slogan SD - brez obljub.
Politični miliCajci delajo