telefon in fonanje

Himera

Pripravnik
7. nov 2009
52
0
6
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
p.s. itak mam še majco zate
zmaga.gif

cheer.gif

hvala !

Nazadnje urejeno:

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik Rogue pravi:
Največja bedarija današnje dobe je, da je trebat spammat en drugega z SMSi, po mailih, na Facebooku, pa ne vem kje še. Namreč, to bi bilo tako grozno disfunkcionalno, če bi osebo preprosto poklical in ji povedal kaj pametnega. Poudarek na zadnji besedi predhodne povedi
smile-1.gif

psihiatru.

Npr. Facebook: Punca ti nekaj posta na wall al pa na PM (nič kaj pomembnega), ti nena takoj odgovoriš, med tem pa daš nekomu drugemu da "lajkaš" njegovo fotko, status... itd.. Potem pa seldi... "kaki si, jaz te nekaj sprašujem, ti pa slike drugih bab gledaš pa se meniš z njimi"
bonk.gif

Hmmm...

Nazadnje urejeno:

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Citat:
Uporabnik Rogue pravi:
Največja bedarija današnje dobe je, da je trebat spammat en drugega z SMSi, po mailih, na Facebooku, pa ne vem kje še. Namreč, to bi bilo tako grozno disfunkcionalno, če bi osebo preprosto poklical in ji povedal kaj pametnega. Poudarek na zadnji besedi predhodne povedi
smile-1.gif

psihiatru.

Npr. Facebook: Punca ti nekaj posta na wall al pa na PM (nič kaj pomembnega), ti nena takoj odgovoriš, med tem pa daš nekomu drugemu da "lajkaš" njegovo fotko, status... itd.. Potem pa seldi... "kaki si, jaz te nekaj sprašujem, ti pa slike drugih bab gledaš pa se meniš z njimi"

Ahahahahaha
hysterical-1.gif

Očitno so res vse iste
10.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Z resnimi babami (če jih je v Slo sploh še kaj?
confused-1.gif
) se začnite menit, ne pa z zafnanimi smrkljami.

Rogue

Pripravnik
26. avg 2009
89
0
6
Jah, problem je v tem, da se starostne meja teh zafnanih smrkelj zgleda viša
smile-1.gif
. Mi je zadnjič kolega pravil, ki dela magisterij farmacije (se pravi ne gre ravno za 15-letnike), da mu je razlagala sošolka, da ima ta in ta baba že ne vem kok časa tipa na facebooku. In pol jo je on vprašal, če sta se digitalna golobčka že kdaj vidla v živo, pa mu je rekla, da ne. Najprej sem ga ene 5x vprašu, če se zajebava z mano, pa še zdej nism prepričan, če je to dejansko lahko res...

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Citat:
Uporabnik Rogue pravi:
smile-1.gif

psihiatru.

bonk.gif

Hmmm...

Ravno to je mene zadnič čakalo
bonk.gif

Sem dal eno objavo z mobilnika na fb prej ko sn njej sms odpisal........štala stari
smile-1.gif

pikijakob

Pripravnik
8. avg 2008
273
0
16
Obala
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Citat:
Uporabnik Rogue pravi:
smile-1.gif

psihiatru.

Npr. Facebook: Punca ti nekaj posta na wall al pa na PM (nič kaj pomembnega), ti nena takoj odgovoriš, med tem pa daš nekomu drugemu da "lajkaš" njegovo fotko, status... itd.. Potem pa seldi... "kaki si, jaz te nekaj sprašujem, ti pa slike drugih bab gledaš pa se meniš z njimi" :bonk

Hmmm...
Fonanje ne Fejsbukanje
grims-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Mah gre ze za posesivnost, da je ona center tvojega sveta, telefon, FB... vse isto sranje ... Zdaj na FB pa ma še lepo uro in datum kdaj je blo kaj narejeno, tak, da ja ve če nisi mel časa za njo... oz, si si htel malo oddahnit brez nje. Jaz moji sploh nisem hodo čekirat profila. Gor sem šal če sem res mogo, drugače pa nikoli zaradi kake kontrole.

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Citat:
Uporabnik Rogue pravi:
smile-1.gif

psihiatru.

Ahahahahaha
hysterical-1.gif

Očitno so res vse iste
10.gif

Ali pa če bi si našli normalne dečve.
crazy1.gif

Če že zdaj za take stvari težijo, kako bo šele čez nekaj časa, ko se še bolj udomači in postane pogumna.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Jaz sem obupal, ne poznam nobene "normalne". Na začetku vse lepo in prav, mine "pol leta", se začne udomačevat, kazat pravi obraz (fore ki so gori opisane), takrat pa je pri meni že prepozno, da bi bil brez srčnih posledic ob razhodu.

Pa naj bo starejša, mlajša isto stara,... vedno isto. Zgleda, da mam res tako nesrečo, da na mino priletim
confused-1.gif

Hmm... počasi bom začel sumit, da je z mano nekaj narobe... samo v to pa močno dvomim
cool-1.gif

Nazadnje urejeno: