Citat:
Uporabnik Shai pravi:
Js mam tak problem trenutno, da me na vsake 2 uri kliče in me potem vpraša kaj delam, kak sm in mi miljonkrat pove da me pogreša pa da me ma rad. Men pa to tak gnjaviin mu povem, da se ne rabma slišat tak pogost, ker se itak nimama nič pametnega pol za zment in potem je užaljen in da pol me pa sploh ne bo več klicu itd....
Mislim ok, glede na to da se videvava po neki dni na teden, se mi zdi ok, da se mal več slišva, ampak to zame še vseeno ne pomeni miljavžnkrat za brezveze. Osebno bi mi blo čist dost zvečer enkrat in se mal poment ka se je čez dan nardil itd.... pa mogoče še kako sporočilo vmes, če je taka kriza.
Oboje, kar zanikaš, je res: nadzoruje te, pa še ljubosumen je. Prej, ko boš prišla do tega, bolje bo zate. Povej mu, naj te kliče max 1x na dan. Če bo sprejel, ok, če ne, pa noga. Takilih posesivnih kurcev maš kmal povn kofr.Citat:
Uporabnik Shai pravi:
mX, praviš naj uživam dokler traja... kr nekak js ne uživam v tem. Počutim se nadzorovano, pa čeprav tega verjetno ne dela, ker bi me hotu nadzorovat. Niti ni nek ljubosumen tip al pa karkoli,pa super lubi jesam kliče vsake 2 uri :crazy1
Ene sorte tiči na kup letijo.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
pikica se je rešla, a zdaj ima drugega butla, virtualnega vsaj.
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Ene sorte tiči na kup letijo.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
pikica se je rešla, a zdaj ima drugega butla, virtualnega vsaj.
DizzY, pa se ja nisi našel v temu postu?Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
aaa, ne že spet ... zdej nej pa bejba enga pusti sam zato, k jo mal prevečkrat pokliče, kar sploh ni tako zelo narobe, pa naj leti k tebi, k splooooh ne ve, kdo si?!
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
aaa, ne že spet ... zdej nej pa bejba enga pusti sam zato, k jo mal prevečkrat pokliče, kar sploh ni tako zelo narobe, pa naj leti k tebi, k splooooh ne ve, kdo si?!
@Shai: enostavno mu povej - daj karte na mizo, da ga imaš full rada, ampak, da te pač to moti, da če se ne slišita 6 ur, da to ni nič slabega. da to ne pomeni, da ga ne maraš, da ga ne pogrešaš ... mogoče mal obrneš na hec, da ne bo vsega vzel smrtno resno, samo, če sta 2 leti skupaj, mislim, da to sploh ne bi smel biti problem rešit.
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Kaj pa je narobe s klicanjem "brez razloga" pač, da se slišita minutko dve tri (se vpraša kak si kaj lepega delaš ..itd).....
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Kaj pa je narobe s klicanjem "brez razloga" pač, da se slišita minutko dve tri (se vpraša kak si kaj lepega delaš ..itd).....
kaj je narobe????
to da mi gre na k..... klicanje brez razloga !
LOL, še res jeCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ženske pač hočejo da jim nakladaš po telefonu, ko istočasno tipkaš po kakšnem mesenđeru z drugo
Citat:
Uporabnik Snecer pravi: Ženske pač hočejo da jim nakladaš po telefonu, ko istočasno tipkaš po kakšnem mesenđeru z drugo