telefon in fonanje

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Pokličeš če imaš kaj za povedat, ne pa zato ker je taka navada, običaj, ker se je "treba slišat" vsak večer ob istih urah (9:00, 12:00, 15:00, 18:00. 22:00). To je pa čist butasto.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Kaj pa je narobe s klicanjem "brez razloga" pač, da se slišita minutko dve tri (se vpraša kak si kaj lepega delaš ..itd).....

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
kakor za koga - ko oba gledata v strop, to dejansko ni nič napačnega. se slišiš za sekundo 20, toliko, da pokažeš malo pozornosti ... če pa si čez glavo zakopan v delo, ali pa čakaš pred blokom ... takrat pa zna biti to gnjavaža - one way or another ...

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
zmaga.gif

Tak se tudi meni zdi.....če se pač zvečer, ko niaš kaj za delat, čuješ za minutko.....

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Kaj pa je narobe s klicanjem "brez razloga" pač, da se slišita minutko dve tri (se vpraša kak si kaj lepega delaš ..itd).....

In kaj poveš? Da jo pogrešaš? Da jo imaš rad? Vsak dan tako? Oveni vse skupaj prej ko slej, zadeva rata obveza, ne pa nekaj "lepega".

Še najbolj neumno pa se mi zdi čvekati po telefonu dalj časa. Namesto, da 1 uro govorim po telefonu se raje z njo dobim na pijači v živo. Če ne pa raje kaj drugega počnem. Razen če živi v Ukrajini, pa je telefon edini način komuniciranja. Ampak kaj boš z ukrajinko, če je telefon edina veza.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
malo karikiraš ...
wink-1.gif

glej, ponavadi se "na štiri oči" postevim svoji dragi najraje, normalno, več ali manj zvečer delam, ko ne delam sem z njo (bil
redface-1.gif
), kadar pa je ona bila kje na poti oz. sem bil na poti jaz, pa sva se tako slišala. in vedno sva si imela veliko za povedati ... je pa res, da je bilo tako mogoče enkrat na teden, 14 dni ...

je pa to tako, kot bi rekel, da če si vsak dan z nekom, da to oveni. če si veliko odsoten, tako en kot drugi, in pri nama je bilo to reeees pogosto, je to edini pametni način komunikacije - zaradi finančne ugodnosti, so seveda sms-i najbolj primerni, ampak včasih pa paše slišati glas.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Potem sem pa jaz mogoče staromoden. Nikakor ne bi hotel (niti moja), da pride v navado obveza po komuniciranju, ko nista skupaj.

Ko gre ona na pijačo ali žurat...ne kličem, ne pošiljam. Enako ona. Ko sva na šihtu, si pošljeva kak mail v zvezi "Kaj bomo danes jedli", ali pa če imaš kaj za povedati "Šef je bil danes pras**", "Dej greva danes po šihtu tisto stvar kupit...".

Ne pa "Čao, jaz sem že na šihtu. Kako si ti kaj? Kaj delaš? Tole vreme pa res danes ni kul. Pogrešam te. Kaj je kej novga na šihtu pr teb? A se je kej zgodilo?"

Vsakomu svoje. Če obema paše klicarjene (komuniciranje) tudi, ko nimaš nič konkretnega povedat, naj se kliče. Sčasoma pa pride do tega, da pokličeš iz navade oz. obveze.., pa je bolj tišina vmes kot ne, oz. enaki stavki, kot si jih tisti mesec že 15x povedal.

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Al pa če bi delal, pa ne skoz kle visel, pa se ubadal z totalnimi bedarijami...
Drgač pa odprite svetovalnico za nedorasleže pa se tm mente, šihte pa puste onim k bi radi delal
stupid-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
če mene spomin ne vara, ti skupaj z njo živiš, če je pa vmes kilometrina, pa sigurno ne bo dobivanja za eno uro
wink-1.gif

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Js mam tak problem trenutno, da me na vsake 2 uri kliče in me potem vpraša kaj delam, kak sm in mi miljonkrat pove da me pogreša pa da me ma rad. Men pa to tak gnjavi
bonk.gif
in mu povem, da se ne rabma slišat tak pogost, ker se itak nimama nič pametnega pol za zment in potem je užaljen in da pol me pa sploh ne bo več klicu itd....

Mislim ok, glede na to da se videvava po neki dni na teden, se mi zdi ok, da se mal več slišva, ampak to zame še vseeno ne pomeni miljavžnkrat za brezveze. Osebno bi mi blo čist dost zvečer enkrat in se mal poment ka se je čez dan nardil itd.... pa mogoče še kako sporočilo vmes, če je taka kriza.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Shai pravi:
Js mam tak problem trenutno, da me na vsake 2 uri kliče in me potem vpraša kaj delam, kak sm in mi miljonkrat pove da me pogreša pa da me ma rad. Men pa to tak gnjavi
bonk.gif
in mu povem, da se ne rabma slišat tak pogost, ker se itak nimama nič pametnega pol za zment in potem je užaljen in da pol me pa sploh ne bo več klicu itd....

Mislim ok, glede na to da se videvava po neki dni na teden, se mi zdi ok, da se mal več slišva, ampak to zame še vseeno ne pomeni miljavžnkrat za brezveze. Osebno bi mi blo čist dost zvečer enkrat in se mal poment ka se je čez dan nardil itd.... pa mogoče še kako sporočilo vmes, če je taka kriza.

Ni dorasel. Očitno rabi nek sesek, ki bi mu nadomestil maminega.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Nikoli še nisem imel primera/razloga da se svoji punci nebi javil na telefon... Nevem če se ji kao nisem oglasil 10 v smislu;
5sekund preden potrkam na njena vrata pa me ravno kliče, ji itak nebom dviogoval in nabijal računa, al pa recimo v šoli;
pač se ne javiš pa napises SMS ko ti pusti neodgovorjenega.

Sploh envem zakaj bi to počel, se ne javil...
confused-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Shai pravi:
bonk.gif

Uživaj dokler traja, fantje se ponavadi po enem letu ohladijo in boš te besede in klice le redko srečevala...
smile-1.gif

Mi2 z mojo sma tut prec navezana, recimo da sem na šihtu in popoldan v šoli, in da se ne vidima prej ko takrat ko grema spat,
se slišima sigurno vsake 2-3 ure, tak za kako minutko, hiter updejt kaj dogaja, kam kdo gre, kdo koga videl, kaj boma gledla
zvečer, kdo gre kupit čipse in kdo gre prvi na računalnik ko pridema domov
smile-1.gif
Ok, ti greš na alter, jaz se grem tuširat,
pol pa menjama jaz se hitro mikrowelo všaltam, pa hitro bodi fertik ker ob 20.15 mama oni film, pa še morma pojest prej
smile-1.gif

Naplanirama, da izkoristima tisti 2 uri preden zaspima
smile-1.gif

Nevem meni je kul da vsaj pribljižno vem kje se mi babna nahaja
smile-1.gif
Ok nerabim vedet al je pri kozmetičarki al v DM-u, ampak da vem al je
v šoli al v mestu al pri mami pa ateju al ki
smile-1.gif

Mam pa kolega ki se z babo sliši vsake 2-3 dni. Tak da se ne čujeta 2 dni je zanju popolnoma normalno
smile-1.gif

Njima laufa že par let tako...

Sicer pa daj modelu šanso, pač je bol navezljive sorte, boljše tak kot pa da te ne jebe 5% in se ti ne javlja na telefon in pol
izgovori kak mu telefon ne beleži neodgovorjenih,...

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
mX, praviš naj uživam dokler traja... kr nekak js ne uživam v tem. Počutim se nadzorovano, pa čeprav tega verjetno ne dela, ker bi me hotu nadzorovat. Niti ni nek ljubosumen tip al pa karkoli,pa super lubi je
srce-1.gif
Skupi sma že skor 2 leti pa sej ok, na začetku sem si pač misla, da je to pač sam na začetku on tak, sam je pa zdej še kr isto...enostavno ne vem kok ga nej odvadim tega na tak način, da ne bi mislu da ga zapostavlam al pa kej.