telefon in fonanje

janko1

Pripravnik
27. nov 2008
857
1
16
www.pohorski-abohi.com
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Kaj pa je narobe s klicanjem "brez razloga" pač, da se slišita minutko dve tri (se vpraša kak si kaj lepega delaš ..itd).....

kaj je narobe????

to da mi gre na k..... klicanje brez razloga !
stupid-1.gif

Čuj.....kaj pa če beybe ne vidiš cel tedn.....meni se to nea zdi nič narobe, če se malo čuješ vmes...oz me ne moti, če me pokliče al pa da dobim sms .....

kai še ti nisem omeno da ti si pač poseben dečko ! z posebnimi potrebami !
priden.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
Citat:
Uporabnik Shai pravi:
Ja, se strinjam, da bi mogla že takoj na začetku rečt takle pa takle, ne pa čakat, da bo bolš. Ma sej sm mu že rekla to zdej ene parkrat, da se ne rabma tulkrat slišat, pa je še vedno isti odziv: ne maraš me več, dobr pa ne bom klicu...zdrži maksimalno en dan...
Nječ...očitno bo treba na polno napadit
tongue-1.gif

pač ni dorasel. Če meri ljubezen po količini klicev (in ne po kvaliteti le teh), ima pač malo zgrešene pojme o tem. Jst pokličem, če me kej zanima (kdaj pride domov, da skupaj jeva kosilo npr.). Redko pokličem kar tako. Škoda dnarja, sej se itak vidmo, pa se v živo pomenimo. Tut ne kličem, če gre ven, rada sem pa obveščena, če bo domov prišel precej kasneje, kot je rekel, da pride (če kaj vmes pride itd.).

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Kaj pa je narobe s klicanjem "brez razloga" pač, da se slišita minutko dve tri (se vpraša kak si kaj lepega delaš ..itd).....

kaj je narobe????

stupid-1.gif

Čuj.....kaj pa če beybe ne vidiš cel tedn.....meni se to nea zdi nič narobe, če se malo čuješ vmes...oz me ne moti, če me pokliče al pa da dobim sms .....

priden.gif

ahahaha
hysterical-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:

kaj je narobe????

stupid-1.gif

priden.gif

Jaz ne....amak raje to kot pa jo panično poslušam, zakaj jo ignoriram.....
wink-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi: Ženske pač hočejo da jim nakladaš po telefonu, ko istočasno tipkaš po kakšnem mesenđeru z drugo
smile-1.gif

aplauz.gif
ja točen take smo, pa ne sam, da si z drugo tipkaš stari, vmes morš tretjo še posexat, kakšen desc pa si? phe

majč

Namesto "tretjo" bi morala napisat "tri", pa bi dobili profil originalnega Alter Yebacha.
wink-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
eh,pusti ga..v vsakem išče nekaj moškega..tak pač je
smile-1.gif

ti si pač enaluskana punca, zato pa zdej pričakuj poplavo Zs-ov
grin1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
zenksa ni sposobna eksplicitno pisati v vijolčni ali katerikolibarvi, ker so vsaj en teden v mesecu zmedene, dokazano. Plus za vijolčno barvo moraš venomer stisnit knofek, kar mislim da ce bi bila ženska nebi bila sposobna.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
saj človek tudi, ko bere tvoje poste, včasih razmišlja, kako za vraga ti znese tapkati po tipkovnici in misliti o tem, kaj boš napisal hkrati, pa ti očitno znese ...

zakaj potem ne bi tudi njej?

pa tudi če je - če je Salome lahko baba v realnosti, je pa lahko tudi Shai baba v virtualnosti. kaj je pa v resnici ... who knows ...
wink-1.gif

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
zenksa ni sposobna eksplicitno pisati v vijolčni ali katerikolibarvi, ker so vsaj en teden v mesecu zmedene, dokazano. Plus za vijolčno barvo moraš venomer stisnit knofek, kar mislim da ce bi bila ženska nebi bila sposobna.

bonk.gif

Nisi opazil, da se en teden v mesecu nikoli ne oglašam?
tongue-1.gif

Himera

Pripravnik
7. nov 2009
52
0
6
Si kdaj pomislila, da bi osrečila Alter in se za spremembo ne oglašala 2 tedna v mesecu? 3? Celo 4?
evil.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik Himera pravi:
Si kdaj pomislila, da bi osrečila Alter in se za spremembo ne oglašala 2 tedna v mesecu? 3? Celo 4?
evil.gif

Se ne strinjam.

Imaš ti kako posebno željo, mogoče...?
grims-1.gif

Si bom zapisal v planer, pa ako ne častiš
nahrung002.gif

p.s. itak mam še majco zate
zmaga.gif

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Citat:
Uporabnik Himera pravi:
evil.gif

...in kaj sem tak hudga nardila?

Rogue

Pripravnik
26. avg 2009
89
0
6
Največja bedarija današnje dobe je, da je trebat spammat en drugega z SMSi, po mailih, na Facebooku, pa ne vem kje še. Namreč, to bi bilo tako grozno disfunkcionalno, če bi osebo preprosto poklical in ji povedal kaj pametnega. Poudarek na zadnji besedi predhodne povedi
smile-1.gif

Ljudi, ki pa recimo na Twitter pišejo "zbudil sem se", "pijem kavo", "peljem se na šiht", "delam", "pijem vodo", ... bi pa poslal direkt k psihiatru.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
SMS je prav zakon...Boš jedel makarona? Odgovorim ko imam čas in je stvar urejena. Da bi me pa nekdo klical za vsak drek bi pa tudi popizdil.