telefon in fonanje

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Inspiracija iz teme "Moški problemi" prosim najprej si oglej film, ki ga je objavu kranjska klobasa pol pa komentiraj. V glavnem problem je v tem, ko se _____ (vstavi po želji ...ljubčku, tipu, fantu, možu, partnerju, bejbiki, ženki, frendki, punci), ne javiš na klic. Ja cela reč. Posledice so lahko katastrofalne (spet ogled filma priporočljiv).

Kakšne so vaše izkušnje? Tip znori, bejba vas skensla, ne zgodi se nič, pojavi se duh v obliki ljubice in vas pretepe ko majmuna
10.gif

majč

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Čebela govori o tem clipu

Osebna izkušnja:
več kot do brezveznega javkanja in jokanja ni prišlo. Je blo pa tako, da resnično nisem dojel klica ali sms-a že zaradi direndaja ki se je dogajal okoli mene, v lokalu, kjerkoli pač. Sprva poskusiš kakih 164x vragu babjemu razložit resnično zgodbo in ti ne verjame in javka naprej, fukne slušalko dol in je nedosegljiva do naslednjega dne, največ dveh. Kao da ti da lekcijo
bonk.gif

Se mi zdi da sem bil na istem, kot če bi zares varal oziroma bil z drugo (tko bi vsaj vedu čemu dvodnevni molk)... tko pa še vedu nisem točno zakaj sem "kaznovan" (danes to vidim da sem bil dejansko nagrajen) z dnevom molka.

Skratka za brezveze
bonk.gif

Se mi je pa letos v začetku leta dogajalo, da sem imel obupne težave s svojim htc-jem in nisem prejel sms-a od kolegice, medtem ko sem jih pa od prjatla prejemal. Seveda je sledila nekajdnevna "tišina" ker sem mislil da me ignorira, ona je pa mislila da jaz njo ignoriram. Na koncu sem jo še po krivem obtožil da laže da je kaj poslala - napako sem priznal po tem ko sem ugotovil da je težava pri mojem telefonu.
No ta drama se je še nekaj tednov vlekla in potem končala. Skratka brezveze.

Poanta prve zgodbe: Varaj! V obeh primerih boš kaznovan oz. nagrajen s tišino.

Poanta druge zgodbe: boljše Nokia nižjega ranga kot pa HTC dlančnik višjega ranga, ki ne sprejema SMSov in je posledično razlog za povod 3. svetovne vojne.

Nazadnje urejeno:

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Kaj pa je treba teoretizirati in iskati zarote zaradi neodgovorjenega klica?
Big deal, verjetno je imel/a kaj bolj pametnega tisti hip za opraviti, kot poslušati bedarije, ki jih itak posluša vsak dan po večkrat.
Kdor iz tega dela dramo, ni za v zvezo.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
jaz pogosto popizdim zarad tega, ampak ne zarad ljubosumja, recimo ni mi problem, če je kje doma, raspizdi me, ko jo kličem v službo (valda zastopim, da se ne more vedno javit, ampak pričakujem, da me pokliče, ko je konc) in hočem, da kaj iz trgovine prnese domov, ker se ona vozi z avtom v službo, in potem je kar na enkrat doma, aja si me klical?!

bum

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
velikokrat se je naredilo, da sem imel na telefonu 7 neodgovorjenih ... pokličem nazaj, kaj se je zgodilo, glede na to, misleč, da se je gotovo kaj zgodilo, da je kaj narobe ... "samo slišati sem te hotela ..." mislim, vse lepo in prav, ampak - I'm working. itak pokličem nazaj, takoj ko lahko - in če nimam časa gledat na telefon - mi 1 neodgovorjen pove skoraj toliko, kot 7 neodgovorjenih. če pa je kaj nujnega, pa jih potem hitro navadim na to, da raje pošljejo sms.
smile-1.gif

skratka, včasih je tako, da gre za pravo pravcato teroriziranje po telefonu ... in ne bodo zastopile, da trenutno ni časa. "zakaj se pa nisi oglasil?" "zakaj pa nisi odpisal?" saj sem, ko sem lahko ...

po drugi strani pa, se zmeniva za kaj, pa sva zmenjena, da pokličem, ko sem na izvozu oz. pri njenem naselju ... da pride dol in jo poberem ... takrat se ponavadi nikoli ne oglasi, in potem čakam ko mutavi pred blokom še enih 15 minut ...

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Kak si jo navado spet?
grin1.gif

Sms pošlji, ko bom imel čas, bom že odpisal, česa tu ne razumeš? Evo, en primer
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
skratka, včasih je tako, da gre za pravo pravcato teroriziranje po telefonu ... in ne bodo zastopile, da trenutno ni časa. "zakaj se pa nisi oglasil?" "zakaj pa nisi odpisal?" saj sem, ko sem lahko ...

To je ziher bila kaka mula, po možnosti brez šihta in preveč prostega časa.

Sicer pa tako kot furaš vezo na začetku, tako bo. Če imata že na začetku normalno razmerje, kar se tiče tega, potem je vse ok... Če pa se že na začetku klicariš sem in tja...non stop...nujno, ker je tak običak... Potem se pa kličeš samo zaradi navade oz. ker je treba.., povedat si pa nimaš kaj.

Ko gre moja k svojim kdaj čez vikend se tisti vikend cel ne slišiva. Razen, če je dejansko treba kaj povedat...pa še takrat raje SMS.

Nekateri se slišijo po 10x dnevno, od tega 8x med šihtom.
bonk.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
jas sem jih danes poslušal, ker je za vikend nisem nic poklical :S ...mislim, a ona pa ne more...kura.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:

Sicer pa tako kot furaš vezo na začetku, tako bo. Če imata že na začetku normalno razmerje, kar se tiče tega, potem je vse ok... Če pa se že na začetku klicariš sem in tja...non stop...nujno, ker je tak običak... Potem se pa kličeš samo zaradi navade oz. ker je treba.., povedat si pa nimaš kaj.

Ko gre moja k svojim kdaj čez vikend se tisti vikend cel ne slišiva. Razen, če je dejansko treba kaj povedat...pa še takrat raje SMS.

bonk.gif

E vidiš. točno to je mene motlo. Vedno, ko je bla prilika mi je poročala kam gre kaj dela... bolj kot ji jaz pravim, da ni treba, da naj me pokliče če me pogreša, če je kaj nujnega, če se me kaj za zmenit, bolj se je meni zdelo, da je njej to v navadi, da more vedno javlat.
ker seveda jaz tega nisem delal je dobila občutek da je nimam rad. Na koncu koncev, pa je blo obratno. Jaz vsakič ko sem jo klical sem imel razlog za to, ne zato ker moram. Vsako stvar ki sem ji reko sem ji rekel iskreno, pri njej se mi pa je zdelo, da vse kar dela, dela ker mora.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Folk dandanes meri ljubezen po številu klicev in prejetih/poslanih sms-ov. Budalavščina prve vrste. Ker smo stalno dosegljivi še ne pomeni, da se moramo stalno pingat za brezveze.
Jaz ko sem na delu ne rabim brezveznih klicev v stilu 'kako si, kaj delaš itd'. Če že kaj naj babe raje pošiljajo kako sexy mms, da malce dvigne moralo, pa bo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
jas sem jih danes poslušal, ker je za vikend nisem nic poklical :S ...mislim, a ona pa ne more...kura.

Tip mora bit vedno prvi. Se vedno soočam s tem problemom. Like, kje za vrapa piše, da mormo bit vedno mi prvi
bonk.gif

ja okej, sam jaz je nisem pogrešal
evil.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:

bonk.gif

pa niti nima toliko prostega časa, je pa res, da je bilo to več ali manj zvečer, ker veliko delam ob večerih.

bolj me je jezilo to, ko sva bila zmenjena, nje pa od nikoder za dobit na telefon ...

to s temi telefoni je šlo mogoče res (nasplošno gledano), preko vseh mej. sms tu, sms tam, klic tu, klic tam ... nikoli pa takrat, ko je nujno mus.
grin1.gif
narobe svet.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

Tip mora bit vedno prvi. Se vedno soočam s tem problemom. Like, kje za vrapa piše, da mormo bit vedno mi prvi
bonk.gif

Tudi to sem se že nehal spraševat.......pač pokličeš, da je te pol mir pa je
smile-1.gif