Svetovni prvak v invalidskem parkiranju

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.537
6.630
113
pri taščici
Od trgovcev bi bilo pošteno, da bi pred vrati bila oseba, ki bi takim osebam vljudno parkirala avto na parkirno mesto. Kot to delajo v filmih. Po nakupu pa jim ga pripeljala nazaj.

midi

Pripravnik
4. maj 2010
185
6
18
mene res zelo moti k folk parkira pred hoferjem kar pred vhodom, a parkplatz pa prazen. Ne samo, da parkirajo pred vhod, da ne moreš normalno mimo z vozičkom, temveč parkirajo na rumene označbe, katere so namenjene gasilcem. V petek sem mojmu znancu dejal ko sem ga srečal v hoferju da je spet en bedak parkiral pred vhod, pa se je človk celo sam javil in dejal da je to njegov avto...fak sm ga napizdu, drugč grem zanalašč mimo z vozičkom in podrsam, da se bo folk navadu parkirat na parkirišču....

koliko

Guru
21. avg 2007
4.360
2.382
113
SV SLO
nehal sem se ukvarjati s temi bedaki. Me moti, ampak si mislim, kako šele slabo seksajo nikoli ga nimajo na pravem mestu vedno nekje poleg in vedno mora nekdo popravljati za njimi. Tudi taki morajo živeti žal. V glavnem pust bedake pri miru. Si kaj zabavnega zamisli pa je.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.621
15.667
113
...ksz...

Tudi avstrijci obvladajo
cool-1.gif

aD3VbnN_700b.jpg

Flikca

Pripravnik
12. mar 2013
307
6
18
Škofja Loka
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Tisti gor z BMW X6 me zelo preseneča, ker je v bistvu šel v trgovino v Lidl!!!!!, "diskontno trgovino revežev"!!!! In ker se ima za nadčloveka, ker glede na to, kako je parkiral, se ima, me zelo, zelo čudi, kako ga ni bilo sram iti v Lidl??? Morda je mislil, da je v podružnici Mečkatorja in bi mu morda moral kdo povedati, kje je bil, da ga seznani. Verjetno bi pustil nakupovalno vrečko pred vhodom in spizdil.
Tale verjetno tudi pred Kolosejem parkira tam na intervencijsko pot na sredino med obema parkiriščema. 100%, majke mi
priden.gif

Hmm Lidl trgovina revežev! ? Kere so pa potem trgovine bogatih in normalnih ljudi?

Nazadnje urejeno: