Svetovni prvak v invalidskem parkiranju

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Ksz...

Načeloma me takšni, kot so na fotki dva posta pred mojim ne motijo. No, tale današnji pa je šel stopnjo ali pa dve nad njih...
13.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.537
6.630
113
pri taščici
Vročina se bliza in je poraba večja če je klima prižgana. Zato pride vsaka senca v poštev.
A pa je bila klima za doplačilo in je bilo le to predrago.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Vročina se bliza in je poraba večja če je klima prižgana. Zato pride vsaka senca v poštev.
A pa je bila klima za doplačilo in je bilo le to predrago.

In temu primeren je IQ lastnika, ko misli, da če je avto parkiral na senco, je tudi kabina avta v senci
hysterical-1.gif

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Predpostavljam, da so to pacienti , večino moškega spola, ki jim pri takšnem parkiranju verjetno " pride", zato niti ne pomislijo na parkiranje med dve beli črti.
grims-1.gif

delter333

Guru
21. maj 2010
1.827
1.527
113
Notranjska
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
V parkirnih hišah ni dovoljeno vzvratno parkiranje, zgolj kot odgovor na tekst opravičevanja voznika sonate...

Nisem še zasledil tega. Mogoče tam kjer so javlajalniki Co-ja ob zidu, vendar sedaj so v garažah večinoma na stebrih tako da je s tega vidika celo bolje parkirati vzvratno, da ne govorimo o boljšem pregledu ob zapustitvi mesta.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Tisti gor z BMW X6 me zelo preseneča, ker je v bistvu šel v trgovino v Lidl!!!!!, "diskontno trgovino revežev"!!!! In ker se ima za nadčloveka, ker glede na to, kako je parkiral, se ima, me zelo, zelo čudi, kako ga ni bilo sram iti v Lidl??? Morda je mislil, da je v podružnici Mečkatorja in bi mu morda moral kdo povedati, kje je bil, da ga seznani. Verjetno bi pustil nakupovalno vrečko pred vhodom in spizdil.
Tale verjetno tudi pred Kolosejem parkira tam na intervencijsko pot na sredino med obema parkiriščema. 100%, majke mi
priden.gif

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Pa kaj ti bo lep BMW, če ga fura zakisana vsebina beri gniloba, ta bolezen je pa lahko zelo nalezljiva...

Nazadnje urejeno:

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
847
73
28
glede na kulturo večine folka na parkplacih, ki vrat ne prisloni ampak kar spodobno butne v drug avto, se ne čudim več da eni tkole parkirajo. edino ne odobravam pa parkiranja na rezerviranih prostorih (sploh za invalide). če je placa dost pa nej parkira, eni mate zmeri preveč časa (edin za lepo zlest iz avta vam ga zmanjka
redface-1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.371
301
83
Jest takim bučmanom, ki pred vhod parkirajo, zmeri rečem, če jim še vrata odprem, da bojo kar not zapeljali
smile-1.gif