Suzica

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Čer ne copy/pasta iz googla in wikipedije, še ni rečeno da je butelj.
Je pač en vaški tič, ki se v mestnem okolju, oz. v virtualnem življenju, obnaša kot slon v štacuni s porcelanom. Njegovi skrajni izbruhi so pa itak njegova lastna obramba pred provokacijami.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Pa kdo ga drazi?
Pride, se na novo registrira in zacne.
K zadnjemu ga je zdrazil iVan.

Pac je retard k dlje od razumevanje liske in sivke ni prisel.

Je pa dalec od koristnega drzavljana. Je pa koristem glas na volitvah.

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Saj jo ne. Le izmika se, da bi podpiral JU in prisklednike državnega proračuna s tem, da jim ne plačuje davka.
Jasno, ti pa v jok, ker jim je ogrožen eksistenčni obstoj.
Softi, siva ekonomija je zgradila zadnji del Juge in neodvisno Slovenijo, tja do leta 2004. Ko so jo več ali manj zatrli, gre samo še na slabše.
grims-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik QBR pravi:
Saj jo ne. Le izmika se, da bi podpiral JU in prisklednike državnega proračuna s tem, da jim ne plačuje davka.
Jasno, ti pa v jok, ker jim je ogrožen eksistenčni obstoj.
Softi, siva ekonomija je zgradila zadnji del Juge in neodvisno Slovenijo, tja do leta 2004. Ko so jo več ali manj zatrli, gre samo še na slabše.
grims-1.gif

S takimi slovenci bo nova slovenija super dezela.
Juxnjakov sigurno nd bo, ker ne bo denarja za socialne transferje

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Juxnjakov sigurno nd bo, ker ne bo denarja za socialne transferje

Pri nas jih že sedaj ni. So se 100% zlili z domačini in skupaj poslušamo Avsenika, Slaka in Henčka, med tem, ko ropota motorka in mešalec.
smile-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.147
-8.781
113
Glede na to, da si bolj nov(registriran od 26.10.2012 16:10 ) in če nisi glih alter od nekoga, se ti glih ne sanja najbolje o kom se tukaj govori
tongue-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.303
7.072
113
pri taščici
Softi: kaj te muci siva ekonomija pri suzici.
JJ je vceraj omenil da je bilo podanih 700 kazenskih ovadb zoper gospodarski kriminal, pa nimamo se niti ene pravnomocne obsodbe. Ima suzica že kakšno ovadbo gospodarsko?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Suzica je čisto soliden na strokovnih forumih, ga je pa bilo treba na začetku malce umiriti
smirk-1.gif
.
Je pač hribovski frajer in čisti praktik, ki zna ceniti svoje znanje. Mi iz doline ga ne cenimo zadosti ( znanje ), morda zato, ker nas je preveč na m2.

Saj človek mora imeti neko spoštovanje do samega sebe oz. ego, problem je, ko te razvajeni birokrati sprovocirajo in se greš norčevati, kao da bi se spustil na njihov nivo!

Kot avto: pod pokrovom imaš 100 konjev in jih je treba krotiti! Suza je pa nekaj takega.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.430
7.545
113
Tip je nevzgojen obrtnik in utajevalec davkov. Nekaj je samozavest drugo pa samovsecnost.

I

Izbrisan uporabnik #488

Model mi je celo vletel na youtube na moj kanal in mi nekaj poveličeval Kanglerja
smile-1.gif
slučajno sem bil poleg, da ni preveč pospamal in ga ohladil.

Saj verjetno se res spozna na tisti les, ampak ravne linije težko naredi
smile-1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Pa ok ... kako ste zdaj vsi prišli do tega podatka, da je utajevalec davkov in ne vem česa še vse? A to ste ugotovili prek foruma ali ga kdo osebno pozna?

Saj Softi ... ti si se tudi nedolgo nazaj nekaj hvalisal v enem tvojem postu, kjer si spraševal, kaj se zgodi, če imaš firmo in nekaj ne plačuješ ipd ... se spomniš? Jaz se. Mislim, da si potem takem lahko podaš roko s suzico.
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Sam je povedal, sicer pa če pogledaš njegove uradne podatke za s.p. je tam ena lepa RDEČA zadeva, pa ne sled od rdečega vina...
Pa ne da ne more plačat, noče plačevat davkov in prispevkov.

Da pa je hoblal forumaše pa je tudi znano...