Suzica

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Men?

Se hecas?

Tak zagsman slivencelh iz vukojebin, k je wc spoznal pri rosnih 25, kaj je zuvljenje se ne ve... Tak men stopil na zulj?

Nikoli.

Prej mu bo bogo tislersko srce pocilo. Mamo sreco, da so ti kretenopiteki skoraj iztrebljeni in obstajajo le na osamljdnih OD BOGA PIZABLJENIH rovtah.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Tak zagsman slivencelh iz vukojebin, k je wc spoznal pri rosnih 25, kaj je zuvljenje se ne ve... Tak men stopil na zulj?

Prej mu bo bogo tislersko srce pocilo. Mamo sreco, da so ti kretenopiteki skoraj iztrebljeni in obstajajo le na osamljdnih OD BOGA PIZABLJENIH rovtah.

Bemti skor nič ne zastopim ? Kaj je to Zulu slovečina?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Da ne bo pomote

Govorimo o seljacini z blokiranimi eacuni, ki dela na crno, ne placuje davke, dela slabo in mece slabo luc na slivenski narod. Je k gnojni tur na koncu debelega creva. Slej ko prej ga piserjes in je neprijetnosti konec

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Se ne rabim. Me ni nic iztirilo. Sem na toplem, ravno pojedel pol kilce pljucne, spil flasko jelena.

Ne jebe meneciroza jeter, pomankanje samospostovNja intd

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Se ne rabim. Me ni nic iztirilo. Sem na toplem, ravno pojedel pol kilce pljucne, spil flasko jelena.

Ne jebe meneciroza jeter, pomankanje samospostovNja intd

Bemti softic, zdaj sem pa ratu lacen in zejen.

Fala srce
jezen.gif

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.142
319
83
Zvečer se ne je. Ni zdrav. Boš na stara leta vse za zdravnika zmetal (pokojnina ne bo dost)

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Stradal bomo takrat ko bo orh kriza. Lačen pa človek niti spat ne more...

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Men?

Se hecas?

Nikoli.

Tukaj si v zmoti. tudi v mestnih središčih imaš enake.
cheer.gif

2. sep 2007
1.538
827
113
Dolenjska
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Da ne bo pomote

Govorimo o seljacini z blokiranimi eacuni, ki dela na crno, ne placuje davke, dela slabo in mece slabo luc na slivenski narod. Je k gnojni tur na koncu debelega creva. Slej ko prej ga piserjes in je neprijetnosti konec

Kaj ima zdaj glavni pingvin s suzico
confused-1.gif