Kolegica je citroena vsa 4 leta garancije popravljala vsak mesec.
Kar tolaži se. Boš povedal čez kakšno leto ali dve kolikokrat boš s Swiftom na servisu. Napovedujem da tolikokrat, kolikokrat si bil z Škodo v enem tednu.Kolegica je citroena vsa 4 leta garancije popravljala vsak mesec.
Ce prav razumem bo s swiftom vse stimalo ok? Zato sem izbral japonca in atmosferca za drugi avtoKar tolaži se. Boš povedal čez kakšno leto ali dve kolikokrat boš s Swiftom na servisu. Napovedujem da tolikokrat, kolikokrat si bil z Škodo v enem tednu.
Kar tolaži se. Boš povedal čez kakšno leto ali dve kolikokrat boš s Swiftom na servisu. Napovedujem da tolikokrat, kolikokrat si bil z Škodo v enem
Vse bo štimalo.Ce prav razumem bo s swiftom vse stimalo ok? Zato sem izbral japonca in atmosferca za drugi avto
jaz sem bil s kodiaqom skoraj celo garancijo 3x tedensko na servisu
Vodna pumpa je očitno kar rak-rana 2.0 TDI motorjev, tudi sam poznam nekaj primerov, vključno z mano.- med voznjo po AC je zacela rast temperatura vode, potrebna zamenjava vodne pumpe.
Avto Kodiak l 2019.
heh, 4 leta garancije me niso videli potem pa ene 2x. mam srečo zaenkrat...Je bolj kot opel?
To si imel pa pravo srečo.opel bo obrnil 9 let pa vse kar je crknilo je bil en senzor na izpuhu..
Sam lej, je pa fobra stran to, da jo najo skoz na zalogi. Pr Japancu jo verjetno cakas
Kaj pa pomeni shodil?To si imel pa pravo srečo.
V naši firmi je 3 od 4 oplov shodil motor 2x Astra 1,6Cdti 136PS in 1X Insignia 2,0 cdti 170PS
Da je dobil noge in zapustil avtoKaj pa pomeni shodil?
To je vkljuceno v ceno malega servisa za 200 evrovPa to je normalen servis pri oplu...
A niso bili kao Opel 2.0 poštimani?Dušo je spustil.
1x menjava glave 2x menjava celeg bloka