Kosilnico, 1.6Dkakšen motor imaš notri?
Kosilnico, 1.6Dkakšen motor imaš notri?
Več kot očitno je premalo bogat za kaj takšnega:Iz slike je razvidno da je armatura na soncu. Pomoje se lastniku je.be za tega smarta, važno da ga ima on za v mesto pa do ta fine restavracije. Zakaj si lasti Smarta pa ti je najhbrž jasno. Zato ker njegova S klasa ne gre v kemperja.
Ocena?
1,2, 3cyl, bencin (mlinček?). Neprijetno sam ob zagonu v času čoka. Na cesti nič motečega. Prej imel 150KS.
Ja, po ene 5000km se le segreje. Prec malo bolje.se strinjam. med voznjo se gre, tudi na ac ni problema. smotana je mestna voznja, pri kateri veliko stojis na mestu in poslusas mrzel motor v prostem teku.
Evo, avto je doma. Zaenkrat vse bp, prevozil jurja v nekaj dneh.Ksz
Avto naročen, C5 Aircross. Ostane samo še čakanje...
naj ti dobro sluzi!Evo, avto je doma. Zaenkrat vse bp, prevozil jurja v nekaj dneh.
Pri Škodi niso nič komplicirali za čričke in garancijo. So naročili dele (predal, sredinska konzola, en knof na stropu, knofi na volanu...) in pravijo, da bodo vse porihtali.
En knof na volanu mi tudi škriplje, opazil kasneje. Desno spodaj. Je pa res, da 90% folka tega ne bi opazilo, jaz pa sem alergičen na škripanje kjerkoli.Kaj se pa dogaja na volanu?