posteljo imaš namazano?En knof na volanu mi tudi škriplje, opazil kasneje. Desno spodaj. Je pa res, da 90% folka tega ne bi opazilo, jaz pa sem alergičen na škripanje kjerkoli.
posteljo imaš namazano?En knof na volanu mi tudi škriplje, opazil kasneje. Desno spodaj. Je pa res, da 90% folka tega ne bi opazilo, jaz pa sem alergičen na škripanje kjerkoli.
Tam verjetno že par let ne škripa več.posteljo imaš namazano?
Fotke prilepi, da se malo slinimo
Takle. Po menjavi ene par plasticnih kosov armaturke, bomo se volan menjali.
Crknil nek senzor v volanu in mi skoz nabija error da travel assist ne deluje, sploh ko imam prizgano gretje volana.
A to ciljas une ki so mu Škodo predlagal?Ne vem, kaj je folku, da še vedno glupe komentarje piše. Poden od podna.
To sem opazil že takoj, ko sem dobil avto. Ampak se je potem segrelo in sem nehal uporabljati ogrevanje volana, resetiral sem nastavitve in je nehalo. Napaka se pojavi očitno samo, ko je hladno in ko se ogreva volan pospeši zadevo, se je letos pojavilo takoj ko se je shladilo in sem prvič uporabil gretje volana. Napako so konec julija 2021 pri škodi uradno zaznali in spisali proceduro. Problem naj bi bili novi volani 2021 in naprej, predvsem L&K serije.A to si že prej opazil oziroma se ti to dogaja od takrat, ko so ti zamenjali gumb na volanu?
Ej Škodica je drugače super. Pa tudi na poprodajni ne komplicirajo nič. Nisem rabil prosit naj zamenjajo, popravijo... upam pa, da ostane pri tem počasi oz. naj se čimveč zgodi v času garancije, pol pa mir.A to ciljas une ki so mu Škodo predlagal?
Ne, na ljudi, ki ne razumejo, da vw ni škoda in da se vsi avti kvarijo in lahko naletiš na limono.A to ciljas une ki so mu Škodo predlagal?