SUV do cca 30k,bencinar,avtomatik

2. jul 2020
5.095
6.647
113
Zanimivo, ker oni polak (Marek Drives) je isto o pogonu, podvozju in volanu povedal v svoji recenziji o Dongfangu? t5 evo.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Ja kdo bo pa kupoval to sranje?
Kaj majo sploh za pokazat?
Če gledamo bivši FCA že 20 let nic novega. Nardili so GP in 500, pol pa pa tišijo na te prastare platforme vse. Ne dajo ven nobenega pametnega avta in se čudijo da ni prodaje. Ja valda da je ni. Fiat ima 500 v 101 obliki, ki so bazirane na GM fiat platformi (Gradne Punto) in Pando (ki je na 500 platformi, ki se iz začetka 2000-ih), pol je pa tu še Jeep not uturjen na te platforme.
Ne rabiš bit raketni znanstvenik, da ugotoviš zakaj se avti ne prodajajo. Naredi nekaj novega in bo folku zanimivo.
Pa sem imel Punto mk1, Bravo, Croma in Grande Punto. Z vsemi bil zadovoljen, zdaj pa ni šanse, da sploh pomislim, da bi vzel kaj od Fiata.
Kaj predlagaš za nakup? Večinoma se priporoča 1.5TSI ali Japonc tudi benz :)

19. jul 2007
2.841
1.566
113
Mal prej je 1dal link za Ford Kuga 27k€...ne vem sicer kako izgleda od blizu, ampak verjetno je kot celota bolj dodelan kot Kitajc, lahko pa da se motim.
Pri vseh teh kitajcih je ne glede na prvi vtis trenutno probem ker ne veš kaj lahko pričakuješ na dolgi rok...pri vseh nam znanih znamkah vsaj približno veš kaj pričakovat.
Čez enih 5 let bo bolj jasno, do takrat pa se bomo še mal prepucavali.
Ko sem se na Kitajskem usedel (nisem vozil) v privat avto, mi je deloval popolnoma normalen (ICE) avto (kot bi se usedel v Hyundai SUV), usnje je bilo normalno na otip, kakšnih groznih failov nisem opazil.
EV taksi, je pa bil tak kot taksi, enkrat precej zdelan, enkrat precej v redu (bi pa rekel, da je imelo več veze z letnico vozilo, kot pa vozilom samim).

Dolgoročne statistike bodo pa povedale svoje, se je pa potrebno zavedat, da so te statistike regionalne pogojene, ker skozi celotno izkušnjo uporabe vozila, je sama kvaliteta dizajna ter same sestave vozila eden od faktorjev, precej pomembno je način uporabe, odnos lastnikov do avtomobila, .....

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.524
1.231
113
Kot da so evropejci kak boljši.
VAG sranje že 10 let "odpravlja" napako na prestavni ročici avtomastkega menjalnika pa niso sposobni tega rešit ( bolj verjetno da nočejo )
Po dveh letih crkne potem pa 300€ za menjavo celega sklopa zaradi 1.5€ vrednega mehanskega stikala
Prav silijo nas da sprobamo kitajce

• Všeč mi je
Reactions: Gamero

corsol

Guru
11. mar 2010
3.027
989
113
Kot da so evropejci kak boljši.
VAG sranje že 10 let "odpravlja" napako na prestavni ročici avtomastkega menjalnika pa niso sposobni tega rešit ( bolj verjetno da nočejo )
Po dveh letih crkne potem pa 300€ za menjavo celega sklopa zaradi 1.5€ vrednega mehanskega stikala
Prav silijo nas da sprobamo kitajce
Probi kitajca pa poročaj.
Sam ne po pol leta ..."vse dela, nič okvar, ful zadovljen..."

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic in sad

luka51

Guru
16. avg 2007
14.408
5.685
113
Saj to moreš bit bolan da daš taki dnar za to.
Al pa met res viška in ti je to igra.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.739
113
Saj to moreš bit bolan da daš taki dnar za to.
Al pa met res viška in ti je to igra.
Ampak....a si prebral opis? :)
Vitla 5,6 ton. Zadnja kolesa se obračajo. Virtualna zapora vseh difov.
Edino ne matra ali se obrne na mestu kot rivian in g klasa-e.
Pa 900 mm vode prebrodi.
Verjamem da je impresiven.
Zgleda Kitajci gradijo blagovne znamke.
Naj se eden ki je blizu salona povpraša kakšna je cena, da ga odpelješ....