da mal zgleda mora bit S-line, pa black edition pa ne vem še kaj. Mi je A7 bolj hud, ampak spet z dodatki.
Kaj je to neka žalost!!!da mal zgleda mora bit S-line, pa black edition pa ne vem še kaj. Mi je A7 bolj hud, ampak spet z dodatki.
Indeed. Izgleda kot kak korejc.Kaj je to neka žalost!!!
ja, pol pa se fsedeš (plebejc) v mercedes pa orgazmi.. to pa je pol reala.audi ima vsaj notranjost mal porihtano. Potem pa pogledaš mercedesa s TVjom na sredini in kitajsko tablico za volanom. Bolj cheap ne bi mogli narest
V bistvu sportage ni mali SUV ampak kar srednji rang, pa dal si blizu 40k? Tako da si offtopic!Da pa ne bomo samo off topic, sem par mesecev nazaj za ženo iskal mali SUV in sem vzel Kio Sportage in sicer z GT-line opremo, 4 kolesni pogon in sicer navadnega hibrida. In lahko rečem, da je prav ta hibridni sklop nenormalno izboljšal celotno izkušnjo avtomobila. Turbo bencinski motor + elektromotor sta skupaj zmožna 230 konjev in odlično sodelujeta v tem vozilu. Elektromotor je sploh odličen pri speljevanju, in pri mestni vožnji. Govorim o občutkih med vožnjo ne o vidiku ali se hibrid splača ali ne, ker to ni moja prioriteta.
Zanimivo da nisem imel nobenih orgazmov. Po testni vožnji sem vzel telefon in potrdil naročilo velarjaja, pol pa se fsedeš (plebejc) v mercedes pa orgazmi.. to pa je pol reala.
Haha možno, nimam izkušenj z drugimi hibridi. Nama je avto kot celota super.V bistvu sportage ni mali SUV ampak kar srednji rang, pa dal si blizu 40k? Tako da si offtopic!
Sicer nisem šel niti testirat Kie, ker se že Tucson s to kombinacijo obnaša obupno. Stegne super ko pritisneš na polno (in ima baterija sok, kar pomeni da kakšen daljši klanec hitro postane potem pospeševanje precej slabše). Dokler si v EV režimu vožnje in eco režimu motorja (stopalka za plin do 10%) tudi dela ok, ampak uglajenost v vsem ostalem režimu vmes je obup. To ves čas nekaj šalta, vklaplja/izklaplja na random motor, ki pozna samo obrate med 2.5-4k rpm (za precej slabo zvočno izoliranega tubobencinarja kar glasno rjove) ... sicer je to delovanje tipično za vse hibride, samo vseeno meni je bilo porazno.
Že po lučeh vidiš, da je srotšna od nemške premije.Potem pa ze raje tole. Sicer manjse in brez ritke, ampak vsaj nov je
Najbolj mi je smesno ko folk lima slike onih fx35 infinitijev ces glej ukrajince kak so naloudani sem prisli … ce bi le vedli, da bi oni tud rajse meli dacio pa se infinitija nemorejo znebitne kompliciraj, vsak z zgonjeno dačo ve da ma isti avto ko je infiniti samo da je malo prišparal.....evo še drugi bolj privlačen vidik
Orgazme ob pogledu na mečke doživljajo samo čefurčki A ti to potem iz izkušenj. To pa je reala jaja, pol pa se fsedeš (plebejc) v mercedes pa orgazmi.. to pa je pol reala.
Ja glej čefurčki pač, saj vem, da se ne morete premagats prve roke praviš
ah viljam viljam, nesrecno bitje