Kaj da ne paše, poglej kakšen luft je med kolesom in kolotekom, tega se ne bi sramovala večina terenskih vozil, kaj šele križanec kot je suv
Faking šit ej, to moraš znižat za najmanj 5-6 cm, da vsaj malo bolje izgleda pa da ni kot neka gorska koza
Poglej priponko 62660
Dvajsetke pa roka.Kaj da ne paše, poglej kakšen luft je med kolesom in kolotekom, tega se ne bi sramovala večina terenskih vozil, kaj šele križanec kot je suv
Faking šit ej, to moraš znižat za najmanj 5-6 cm, da vsaj malo bolje izgleda pa da ni kot neka gorska koza
Poglej priponko 62660
Kaj da ne paše, poglej kakšen luft je med kolesom in kolotekom, tega se ne bi sramovala večina terenskih vozil, kaj šele križanec kot je suv
Poglej priponko 62660
*BRUM* *BRUM*Je bil že čas. Upam samo, da se bo lepo poznalo na cenah.
Dvajsetke pa roka.
Meni je pa kul, takšni bi morali biti vsi normalni avti Še dobro, da ni RWD...Kaj da ne paše, poglej kakšen luft je med kolesom in kolotekom, tega se ne bi sramovala večina terenskih vozil, kaj šele križanec kot je suv
Poglej priponko 62660
Kako pa se obnasa hibridni del pri RAV4? Koliko km se da narediti v EV nacinu? Do kaksne hitrosti gres lahko, preden se vklopi bencinski motor? Ker tale podatek, ki ga navaja Toyota na svoji spletni strani, se mi zdi kar malo napihnjen ...
Pa koliko je kaj glasna voznja... predvsem zaradi CVT menjalnika ... Sem pred casom probal CH-R, ki je bila obupno glasna v kabini... Malo boljse je bilo pri hibridnem Priusu ... vendar pa je takrat bilo tako, da je motor zalaufal prakticno takoj, ko si malo bolj pohodil stopalko za plin ... pa se mi zdi, da vec kot 60 km/h sploh ni slo v EV nacinu ...
Je pa infotainment videti kar malo zastarel ...
Oboje meri. Dovro porabo mas za 2.5. Sam imam 6.5 od zadnjega (nehote) reseta stanja.Računalnik je. Samo ti ne meri od tankanja ampak od reseta zadnjega. Če prav vem.
Kam so šle te cene...Kaj pravite o taki Ateci? Je res precej bolj trda kot Tiguan? DSG je tu notri vredu? Bo peljala 1200kg kamp prikolico do morja pa nazaj?
A so kakšni hudi problemi z 2.0TSI motorji?