Susilec (kondenzacijski)

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.044
84
48
Živjo

Ne morem verjet,da je glasen tvoj sušilni stroj.Prej ko sem imel navadnega Bosch.Je bil res glasen.Ta Aeg,je pa res tih,edin ko zalaufa vrjetno čršalka se ga malo sliši.Med sušenjem,je pa res tih.Upam,da je res vse ok,z tvojim sušilnim strojem.Moj do danes dela,Tok tok tok po lesu,brez napak.Pa ga ne šparam,ga teram na polno.
smile-1.gif

Takrat ko sem sušilni stroj kupoval.Sem tega kupil zato,ker sem ga dobil fuul ugodno.Miele je pa takrat imel k ceno.In sem tega uzel.Pa še AEG,je takrat imel akcijo.50 mesecev garancije.

Sem pa Lani,kupil pralni stroj Miele.Ki sem z njim res,Zelo Zelo Zadovoljen.Res super stroj.dela tiho,mirno itd.Imam pa model :W 5873 WPS.Upam,da me bo zdržal,na mnoga leta...;)

Ko bo pa sušilni stroj odpovedal,recimo elektronika(bog da nebi).Bo pa novi,zagotovo Miele z toplotno črpalko.
wink-1.gif

Tega,ti pa lahk takrat,podarim za rezervne dele
smile-1.gif

Lp

22. jul 2007
13.598
1.774
113
124
Citat:
Uporabnik MieleFan pravi:
Tale video si poglejte.Kako nepraktično je,ko sušilni stroj vrti samo v desno stran.Od 9 minut naprej,se najbolj vidi.

https://www.youtube.com/watch?v=Yikw-3ILifs
Včasih se res zgodi pri kakšni rjuhi z elastiko, da se kakšno drugo oblačilo ujame notri ampak ni kritično, to v videu je pa pretiravanje ker kdo pa daje takšno majhno količino perila v sušilec
wink-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
to v videu je pa pretiravanje ker kdo pa daje takšno majhno količino perila v sušilec
wink-1.gif

nekateri imajo program, za vsakodnevno oz./ali manjšo količino perila, ki ga tudi posušu dosti hitreje.
To se men zdi kar uporabno, če te kaj preseneti in rabiš na hitro imeti pripravljeno, za cel stroj pa nimaš materiala ali pa časa.