Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Res nenavadna lokacija. Se mi zdi še slabša, kot tista pred leti na Bavarskem dvoru. Sem bil prepričan, da bodo odprli kje v Centru na frekventni lokaciji ali pa v kakšnem od nakupovalnih središč. Sicer je tam poleg študentov od katerih verjetno ni za pričakovati pretirano veliko posla tudi nekaj poslovnih prostorov in bo zagotovo nekaj obiska med malicami ampak, če bo to dovolj za preživetje je pa vprašanje.
a ne smem prašat, če bodo imeli kakšne marketinške poteze? če imajo res tako dobre sendviče bi si naredili veliko reklamo... razen če razmišljajo z enkratnimi nategi - kupi enkrat in nikoli več. no če bi me zanimalo bi že reskiral tistih par evrčkov ampak me ne. ja sej vem da samo ne przinam da sem škrt klošar...
Kje sploh je lokacija Subway-a, ne morem prebrati ulice. Pa meni osebno se je lokacija na Bavarcu zdela odlična res pa je, da je bil Subway pri nas popolnoma brez reklame in niti ni čudno da je propadel. Pač ime Subway ni tako globalno znano kot Mc.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.