Subway se vrača?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.152
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
A zakaj? Ker so že imeli eno gostilno na za pešce eni najbolj frekventnih lokacij v LJ in so zaprli po hitrem postopku.
Ampak za večino ni bilo ob poti, pa morda premalo opazni zaradi globinskega in ne podolgovatega prostora.

Burek čez cesto pri Telekomu naprimer je malo bolj odročen, ampak še vedno živi (računi so sedaj sicer na novo podjetje). Kebab + burek neposredno ob LPP postaji ima ves čas promet. Diagonalno je sedaj backWerk, kjer med drugim prodajajo - sendviče. Ob vseh pekarnah sta na razdalji par sto metrov dve novi pekarni hrvaškega Mlinarja. Bomo čez par let videli, kako se bo razvilo.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Mislis Olimpijo... oni so itak 24/24, da ne razglabljamo naprej o šiptarjih, kateri prezivijo tudi s 50imi bureki na dan. To je cisto druga liga.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Cene so pa res kar ugodno. Morda jim pa celo zalaufa. In glede na to, da bo odprt tudi ob nedeljah do 23h bom verjetno tudi jaz kdaj zavil tja.

Pri lokaciji na Bavarcu je bil pa bolj problem slaba promocija. Jaz sploh nisem vedel, da je kakšen Subway v Ljubljani dokler nismo enkrat s prijatelji neko pozno sobotno popoldne slučajno mimo šli in sprva mislili, da gre za nek balkanski fake v stilu, ko se posnema znana imena in logo. Šli smo notri in vse kar se spomnim, da so bile ugodne cene in dobro ampak prazno, pa je bil takrat odprt že vsaj eno leto, ko sem naslednjič želel na sendvič je bilo že zaprto.

EDIT:
Zdaj sem opazil, da bodo na voljo tudi mesne kroglice! Kool! To sem do zdaj lahko dobil samo v VB, ker v Nemčiji in Avstriji vsaj do predkratkim mesnih kroglic ni bilo na meniju.
Zanimivo pa je, da imajo v taki multinacionalki slovensko pijačo. Poleg Pepsi-cole in 7up imajo Oro.

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Pa ne samo oro, tudi Pingo
smile-1.gif

subway-slo-lj-18.jpg

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Pa ne samo oro, tudi Pingo
smile-1.gif

subway-slo-lj-18.jpg

Na avtomatu! Vem tudi v Mcdonaldsu in Burger kingu imajo v plastenkah nekaj slo izdelkov. Nikjer pa nimaj SLO pijače v glavni ponudbi na fontani in menijih.

A nima 7up pa Pepsi Radenska čez? Verjetno so zraven dodal še Oro ki je tudi njihova

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Evo bli že tam
smile-1.gif

piškotov ni bilo za vse nas (samo eden ga je dobil), čipsa ni bilo; sendviče delajo zelo zelo počasi. Za moje pojme premalo pogreto (glede na ameriške subway-e), sir je npr. samo ene vrste...itd... drugače ostalo je OK, lokacija je kot pač je, seda zunaj najti tdi kakšen parkirno mesto
wink-1.gif

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:

A nima 7up pa Pepsi Radenska čez? Verjetno so zraven dodal še Oro ki je tudi njihova

Ja ima, saj vse logično ampak me je vseeno nekoliko presenetilo. Za 7up sem pa ziher, da kakor tudi Mirinde, ki bi jo prej pričakoval namesto Ore že dolgo ni več na SLO trgu. Možno, da je zdaj spet pa ne vem ali pa so ga začeli uvažati v lastni režiji. Pa saj nima neke veze le omenil sem
wink-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Še moja malenkost testirala.

- najprej me je motilo, da sem se počutil star not
cry12bpy.gif

- drugač je pa zelo fajn, razen kruha jim je takrat zmanjkovalo
- 1 velik sendvič je čisto dovolj, mogoče bi res tudi 2 požrl samo bi bilo že pretiravanje.
- osebje tudi hitro in prijazno
- količina refilov je premosarazmera zapečenosti posameznih osebkov
grin1.gif
)

Drugač pa pozitivna izkušnja.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.977
7.314
113
Kakšen sendvič pa je nekaj posebnega in da je res dober? Kaj priporočate?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Chicken Teriyaki je njihova klasika. Nazadnje ko sem bil v .at je od 10 ljudi v vrsti 8 naročilo tega.
grin1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Ja kolk je pa folk pripravljen požret tega tekočega cukra tudi če je zastonj? Meni v meku zmer še ostane pijače.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Sprobal zadevo.
Naročil mesne kroglice ampak jim jih je zmanjkalo za velik sendvič in sem dobil samo polovičko zato sem naročil še en sendvič s piščancem. Oboje po pričakovanjih. Cene kar v redu in upam, da bodo take ostale.
Malo sem bil razočaran, ker je vsega zmanjkovalo, omenjene mesne kroglice, kruha, morda še česa.. res, da je bila nedelja in dobro uro pred zaprtjem ampak vseeno v prihodnje se jim to ne sme dogajati. V glavnem, če bo še odprt ob nedeljah do 23h se bom še kdaj oglasil.