Subway se vrača?

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Sendvič je 30cm štručka (ali polovička), sam izbereš kaj boš notri, vse ti zmeče notri pred tamo, če hočeš še pogreje in servira. 30cm sendvič s kakšnim piščancem (notri sta količinsko recimo dva zrezka, sir in ostala zelenjava, ki jo zaželiš, pa še kakšna omaka) je kar ok za odraslega. Jaz osebno dveh verjetno ne bi zmogel (oz. zmogel že, a bi se prenažrl), tako da je en ravno prav - oziroma če greš z babo in poješ še ostanke za njo
smile-1.gif

elrado

Pripravnik
21. apr 2008
350
0
16
Ne primerjaj Suba z restavracijo ali menzo, primerjaj ga s fast foodom in v tej kategoriji je odličen.
Namesto v Mc v Sub
smile-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Subway Ljubljana, Slovenija cena sendvičev od 2 do 4€, na svoje bodo prišli tudi študentje

Več na: http://www.blog.uporabnastran..../#ixzz2nurxt2mZ
ne vem če je ta zapis iz aprila, ki govori o odprtju julija zelo aktualen...

sicer pa ne vem zakaj vsi pravite, da jim ne bo uspelo. jaz pravim, da jim bo uspelo. sicer do od 3-6 meseca malo kriza ker se bo začetni bom polegel. po enem letu pa bodo že imeli malo dobička...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
A zakaj? Ker so že imeli eno gostilno na za pešce eni najbolj frekventnih lokacij v LJ in so zaprli po hitrem postopku.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Ker tale Subway poznam samo od zunaj, me zanima, ali so ti sendviči res taka špica, da je toliko debate o tem? So veliki in okusni? Se odrasel moški sploh naje od tega sendviča? Cene itd...?

Jaz prvič, ko bom v LJ, grem na pokušino, da vidim kako so okusi. Čez lužo je bila zadeva res dobra. Sam si izbereš kaj ti bo dal notri, koliko, en kup omakic, ma men je blo zakon. En footlong pa smo bli dobri za nazaj na šiht.
grin1.gif
Se pa res bojim kako bo čez eno leto. Lokacije ne poznam, ma jim želim vse naj naj. Upam, da so se na kupu dobili pravi ljudje, ker s tem sodelovanjem je en drek od dreka. Vedno več je ljudi, ko bi se šlepali na račun drugih.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Ekonomska in FDV sta čez cesto. Oz v najslabšem primeru, ministrstvo za obrambo.

Ponoči je plac.

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Jaz prvič, ko bom v LJ, grem na pokušino, da vidim kako so okusi. Čez lužo je bila zadeva res dobra. ....

Po moje boš nekoliko razočaran, vsaj jaz sem bil. Na tej strani Atlantika jim enostavno nekaj manjka, pa sem jim skušal dati možnost na različnih koncih Evrope.

Killerius

Pripravnik
11. jul 2010
149
14
18
Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Jaz prvič, ko bom v LJ, grem na pokušino, da vidim kako so okusi. Čez lužo je bila zadeva res dobra. ....

Po moje boš nekoliko razočaran, vsaj jaz sem bil. Na tej strani Atlantika jim enostavno nekaj manjka, pa sem jim skušal dati možnost na različnih koncih Evrope.

Verjetno enormne količine koruznega sirupa povsot
grin1.gif