Avto ima avtomatski TCT menjalnik, tako da se pač ustavim z zavoro, avto pa se ugasne, ko je popolnoma ustavljen. Potem pa malo dvignem zavoro, da se avto prižge nazaj in dam prestavno ročko v R.Citat:
Uporabnik sandichamp pravi:
Avto se ti ugasne ko spustiš sklopko in zavoro. Predvidevam da med ustavljanjem pritisneš sklopko in daš v vzvratno prestavo in potem se zapelješ nazaj. Med tem ti nikakor ne more ugasniti.
Se, PSA.Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
A se ne, zopet francozi, pri določenih modelih celo hvalijo s tem, da se ugasne, celo preden se ustaviš. Se pravi že ko upočasnuješ. To mora biti šele fail.
Sem ti že na drugem forumu odgovoril, da je možno zgolj z vgradnjo HW modula. To potem reši to zadevo.Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
VW Passat bluemotion start/stop ali se da obrnit namen tipke, ko ni pritisnjena avto ne ugaša, ko pritisneš vklopiš start stop?
Tale zadeva žal ne dela tega.Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
https://www.kufatec.de/shop/de...top-bmw-f-serie
https://www.kufatec.de/shop/en...able-start-stop
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Se, PSA.Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
A se ne, zopet francozi, pri določenih modelih celo hvalijo s tem, da se ugasne, celo preden se ustaviš. Se pravi že ko upočasnuješ. To mora biti šele fail.
Meni je bila zadeva (razen prvič, ko sem skoraj infarkt dobil) uporabna in je delovala presenetljivo dobro. Sem pa vozil avto cca. uro, tako da konkretnejših izkušenj nimam. Baje je problem, če zavijaš desno in upočasnjuješ in ti avto vmes ugasne. Je pa hitrost, ko ugasne 7 ali 15 km/h oz. nekaj takega. Mi je že ušlo iz spomina. Sistem se mi je zdel naprednejši od VAG-ovega.
Sem ti že na drugem forumu odgovoril, da je možno zgolj z vgradnjo HW modula. To potem reši to zadevo.Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
VW Passat bluemotion start/stop ali se da obrnit namen tipke, ko ni pritisnjena avto ne ugaša, ko pritisneš vklopiš start stop?
Citat:
Uporabnik jezek pravi:
Za vag vem, imam vcds. Ker je vozilo v garanciji mtlji odpadejo. Nic, bom vprasal pooblascenca, ker mi tale sistem ne deluje kot nekaj, kar bi zdrzalo 5 do 7 let brez resnih stroskov.
A pa si pri katerem dobil potrditev, da je to tehnično možno?Citat:
Uporabnik jezek pravi:
No, da odgovorim sam sebi.....odgovor pooblaščencev: ne smemo/ne bomo/ne da se