Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Je kaj čudnega?
Kamere
Kontrola
Več kaznovanja
Uvesti progresivno kaznovanje...prvič 1x, drugič 1.5x, tretjič 2x itd...
Če je lahko folk kaznovan na delovnem mestu za veliko manjše zadeve, ne vem zakaj je problem v prometu, ko odgovarjaš za življenja?
Ta bi rad še kamere, ko že tak ne vejo dovolj o nas Jaz bi ti jo prilimal na čelo pa live stream bi naredu, da bi končno eden pokazal kako se stvari streže.
Dej mi povej, kako bi kamera, policija, 5x višja kazen preprečila včerajšnji manever stardeca. Dej mi povej. Ampak tako, da bi jaz imel cel avto, ne potem, ko mi ga razbije in faše 2000€ kazni. Meni ta kazen nič ne pomaga, avto je razbit. Jado, razsvetli me. Ob priliki dobiš pa še video, ko si uredim program, pridem do malo časa in se poigram s tem. in potem stardec pribije še en tak stavek, da sem se samo še nasmehinl in šel nazaj v svoj avto, ker je itak brezveze. Bi pa najraje brez besed šel do njega, iz prtlažnika vzel macolo, mu odbil levo vzratno ogledalo in se brez besed vsedev v avto. Če bi kaj pisknil bi usekal pa še njega. WTF? Resno! Tej sloveniji ni pomoči, jebemu mater da ne.
Jado, ne rabiš pisat, ker so eni že napisal, sam eh....pustmo stat. Gremo delat.