starostna razlika

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
dej no dej
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Citat:
Uporabnik Spirit pravi: 30 let je pa res že skrajna meja ko bi se ženska morala že rahlo zresniti.

shocked-1.gif

majč

Zato, ker se pričakuje, da do takrat izživiš svojo mladost in norost in se malo umiriš... Ne vem, eni smo začeli pri 15.ih in končali z bluzenjem, ko si bil nekaj čez 20. Sicer si sedaj še vedno daš duška, vendar ne tako brezglavo kot nekoč...

No, evolucija gre naprej, "preživijo" najmočnejši... Vedno so neke odstopanja, ki "ne preživijo"...

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Jaz sem hodil s 16 letnico ne 16,5 letnico jaz sem pa imel 26.... z njo se enostavno ni dalo pogovarjat na nivoju odrasle osebe.
Pa še v noben lokal je niso hotl spustit.

Ja no shit. Se mi zdi, kar malo bolano, da bi bil jaz pri 26-ih z eno 16-letnico.

Ja prov vedu sm kolk je stara. Mi je rekla, da dela izpit za avto in sem avtomatično mislil, da je +18 potem čez mesece pa končno vprašam koliko je stara ker je nekaj spraševala za prvi letnik pri kemiji in mi je bilo čudno ali je 2 padla letnik al pa je stara za prvi letnik no blo je to drugo.

Sem pa imel sošolko v 2 letnku srednje, ki je menda hodila z 40 letnikom ker tipo je res zgledal ene toliko star. Kaj pa vem čenče pač mogoče je bil še več
evil.gif

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
glede na slovnično pravilnost in sam slog pisanja lahko ostali sklepamo le to, da si tudi ti mentalno nekje na nivoju 16 ali 16.5 let...
torej, pri svojih 26+ povsem kompatibilen z 16+...
knede?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Jaz sem hodil s 16 letnico ne 16,5 letnico jaz sem pa imel 26.... z njo se enostavno ni dalo pogovarjat na nivoju odrasle osebe.
Pa še v noben lokal je niso hotl spustit.

Ja no shit. Se mi zdi, kar malo bolano, da bi bil jaz pri 26-ih z eno 16-letnico.

Ja prov vedu sm kolk je stara. Mi je rekla, da dela izpit za avto in sem avtomatično mislil, da je +18 potem čez mesece pa končno vprašam koliko je stara ker je nekaj spraševala za prvi letnik pri kemiji in mi je bilo čudno ali je 2 padla letnik al pa je stara za prvi letnik no blo je to drugo.

Sem pa imel sošolko v 2 letnku srednje, ki je menda hodila z 40 letnikom ker tipo je res zgledal ene toliko star. Kaj pa vem čenče pač mogoče je bil še več
evil.gif
?? Več mesecev hodiš z babo in ne veš niti njene starosti?
hysterical-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
zanimivi in spodbijajoči naše teze pa so pari, ki so skupaj od srednje šole. sem ravno prejšnji teden spoznal tak par, imata otroka, poročena, stara skoraj 30., skupaj od drugega letnika srednje šole. in zgledata, kot, da sta se ravno pred kratkim spoznala. meni nič jasno ...
grin1.gif

Jaz poznam zakonca pri 55 letih, ki sta "hodila" skupaj že v osnovni šoli.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
hja zakaj bi se obremenjeval s takimi detajli...

sej to ni nič kej tazga...
Ne da bi se s tem obremenjeval. Samo nekoga s katerim si skupaj menda moreš malo bolje poznati. In starost nekako sodi med osnovne podatke o neki osebi.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.964
38
48
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Spirit pravi: 30 let je pa res že skrajna meja ko bi se ženska morala že rahlo zresniti.

shocked-1.gif

majč

Zato, ker se pričakuje, da do takrat izživiš svojo mladost in norost in se malo umiriš... Ne vem, eni smo začeli pri 15.ih in končali z bluzenjem, ko si bil nekaj čez 20. Sicer si sedaj še vedno daš duška, vendar ne tako brezglavo kot nekoč...

No, evolucija gre naprej, "preživijo" najmočnejši... Vedno so neke odstopanja, ki "ne preživijo"...

Samo to moram dodati, da je pojem "zresniti" hudo subjektivne narave. Nekateri (vecina?) ga mainstreamovsko mesajo s pojmom "porociti se in imeti froce". Dejansko pa izbira/preference zivljenjskega stila in "zresniti se" nista niti pod razno ista stvar!

Glede razlike v letih pa - starost, rasa, spol, stevilo... spet stvar okusa in preferenc, a ne?
smile-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Citat:

shocked-1.gif

majč

Zato, ker take samske ženske najbolj javkajo kako ne morejo dobiti normalnega tipa in da se bodo morale same oploditi iz epruvete in podobne nebuloze...
...a po drugi strani se obnašajo abnormalno, otročje, včasih celo WTF, niso samostojne, ne vedo kaj hočejo, kolebajo med bi nebi - bi nebi, skratka nič kaj "normalno" primerno njenim letom.
In podobno se obnašajo tudi take, ki so že celo samske mamice.

bonk.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.943
113
v lokalni ostariji
spirit tukaj se popolnoma strinjam s tabo. bi pa nebi pa bi tako pa bi onako pa nebi tega pa bi...
po možnosti visijo na starših. moška pa noben ok. če vse naredi ni ok če premalo še manj...

ah ja...

imaš pa kako 20 letnico, zrelo, odraslo ki ve točno kaj bi rada, ki ve kaj je smisel, in zna vračat...