Citat:
Uporabnik Spirit pravi: 30 let je pa res že skrajna meja ko bi se ženska morala že rahlo zresniti.
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
okej, tud js sm čudna, ker padam na starejšeokej rahlo starejše
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Citat:
Uporabnik Spirit pravi: 30 let je pa res že skrajna meja ko bi se ženska morala že rahlo zresniti.
majč
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Jaz sem hodil s 16 letnico ne 16,5 letnico jaz sem pa imel 26.... z njo se enostavno ni dalo pogovarjat na nivoju odrasle osebe.
Pa še v noben lokal je niso hotl spustit.
Ja no shit. Se mi zdi, kar malo bolano, da bi bil jaz pri 26-ih z eno 16-letnico.
?? Več mesecev hodiš z babo in ne veš niti njene starosti?Citat:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Jaz sem hodil s 16 letnico ne 16,5 letnico jaz sem pa imel 26.... z njo se enostavno ni dalo pogovarjat na nivoju odrasle osebe.
Pa še v noben lokal je niso hotl spustit.
Ja no shit. Se mi zdi, kar malo bolano, da bi bil jaz pri 26-ih z eno 16-letnico.
Ja prov vedu sm kolk je stara. Mi je rekla, da dela izpit za avto in sem avtomatično mislil, da je +18 potem čez mesece pa končno vprašam koliko je stara ker je nekaj spraševala za prvi letnik pri kemiji in mi je bilo čudno ali je 2 padla letnik al pa je stara za prvi letnik no blo je to drugo.
Sem pa imel sošolko v 2 letnku srednje, ki je menda hodila z 40 letnikom ker tipo je res zgledal ene toliko star. Kaj pa vem čenče pač mogoče je bil še več
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
zanimivi in spodbijajoči naše teze pa so pari, ki so skupaj od srednje šole. sem ravno prejšnji teden spoznal tak par, imata otroka, poročena, stara skoraj 30., skupaj od drugega letnika srednje šole. in zgledata, kot, da sta se ravno pred kratkim spoznala. meni nič jasno ...
Citat:
Citat:
majč
Ne da bi se s tem obremenjeval. Samo nekoga s katerim si skupaj menda moreš malo bolje poznati. In starost nekako sodi med osnovne podatke o neki osebi.Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
hja zakaj bi se obremenjeval s takimi detajli...
sej to ni nič kej tazga...
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Citat:
Citat:
majč
Zato, ker se pričakuje, da do takrat izživiš svojo mladost in norost in se malo umiriš... Ne vem, eni smo začeli pri 15.ih in končali z bluzenjem, ko si bil nekaj čez 20. Sicer si sedaj še vedno daš duška, vendar ne tako brezglavo kot nekoč...
No, evolucija gre naprej, "preživijo" najmočnejši... Vedno so neke odstopanja, ki "ne preživijo"...
Citat:
Citat:
majč