Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Pred rdečo se ustavi. Pika.
Sam ustavim tako, da imam plac za umaknit se in opazujem ogledalo.
Bla bla, bla. ko bi se ustavil (kot sta se onadva na desni, bi se v delčku sekunde težko še kam umikal, kot se nista mogla tista dva na desni. Kam bi se pa umaknila v tistih četrt sekunde, ko je postalo jasno da kamjonar ne more ustavit?
Če bi ti tam vozil enega od tistih prvih dveh na levi in pri redeči ustavil i, bi bolj težko koga kazensko ovadi, ker bi te kamionar nasadil od zadaj, če bi bil drugi bi se celo znašel v sendviču. Lahko se tolažiš edino s tem, da bi na spomeniku pisalo, da si pravilno ustavil pri rdeči luči, tistadva ki sta jo zdej na levi prevozila pa bosta samo plačala kazen. Kamjonar bo kaznovan brez skrbi, tako kot vsak drug ki povzroči lažjo nesrečo. Tu razen razbitegaodbijača ni blo nikomur nič.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Me pa res zanima, a bodo tistega imbecilnega kamionarja, ki mrno zavije levo v avto ob njem in ga kresne, tudi kaznovali. Če bi jaz vozil titi avto, dam isti hip kazensko ovadbo zaradi poskusa umora, ker je absolutno namerno zavil v levo v avto, za katerega je vedel, da je imel tam (pa bi šel mirno lahko desno v ograjo oz. zid, če mu že ne bi zneslo izvoza zadet).
Popoln [censored].
Težko boš dokazal, da se je kamionar namerno zaletel, mislim po taki logiki bi lahko ovadiš za poskus umora prav vsakega od povzročiteljev 30000 in več nesreč letno. Saj je vsak namerno kršil predpise a ne?
Kamjonar se je po tem, ko je že veliko zajebal in spregledal (ignoriral) rdečo in prepozno opazil ustavljen avto pred sabo še dobro znašel in izbral najboljšo rešitev, da je ujel luknjo na levi, in samo malce oplazil en avto. Je pač reševal situacijo, katero je sam zajebal, in dobro jo je rešil, tudi po zaslugi tistih dveh, ki sta šla skoz rdečo. Če bi se onadva tam ustavila, tako kot bi se ti, bi počilo da je joj.
1. Sem se že kdaj ustavil na AC pred rdečo (na pamet: vsaj 5x v življenju, od tega 1x v SLO), pa me ni nihče nikoli nasadil. 1x sem moral potegnit, da jih nisem fasal od zadaj, ampak ker sem se udtavil z zadosti varnostne, je bil plac.
2. Kamionar je imel plac na desni, lahko bi šel v izvoz, ali v pregrado (ograjo oz. zid med izvozom in tunelom). Ne pa, da 110% namrno zavije v avto na levem pasu. Če je sam zajebal, naj sam nosi posledice.
A če zaj.. pa imaš na izbiro s ceste v drevo ali pa v nasproti vozeč avto poln ljudi boš izbral avto, da te bo manj bolelo? Ja, če si egoistična debilna svinja.