lager da te opomnim: imamo tudi odvzem vozila!!!!
zanimivi ste mi vi... znate jebat določeno skupino, ko pa vas malo pomrdajo pa jokate. enako kot kolesarji... ko so jih mičkeno nadzorovali pa jok in na drevo da smo nedemokratična družba da smo nefer da smo svega i svašta...
zanimivo... enega ki spije par piv, prvič pihne bi kar na giljotino.... in to 5m od doma... ni čudno da je taka družba kot je v sloveniji. samo da sosedu krava crkne. ko pa meni hlev gori pa jokam kje so vsi gasilci...
0,8 je meja v VB, to je 0.4 v slo po tanovem. ampak v slo je dovoljena meja 0.25... pa koliko jih ve koliko pihne po 1, 2, 3, 7 kozarčkih? ti sjtv1 veš? znaš povedat točen rezultat? e vidiš. misliš da bi se 90% vinjenih peljalo ČE bi vedeli koliko bi napihali? NE!
nekaj drugega je prekoračitev hitrosti, ko imaš merilni inštrument pred seboj pa kljub temu eni prekoračijo hitrost za 10km/h v naselju. torej?
ne zagovarjam alkohola za volanom. daleč od tega! sem pristaš 0.0. na bagru ne pijem isto ne pijem ko vozim. sem se morda kdaj pregrešil.. .sem tudi plačal za grehe (ker živim pod "srečno" zvezdo)... vendar ne prenašam pa enako kot močno vinjenih tudi divjakov, telefonarjev, kolesarjev brez manire...
za vse bi dal enake kazni... enako kot se alkohol "sankcionira" naj se še ostali prekrški... ste za? ali ste v kakšni grupi ki nabašete radar glih na tako zopernem mestu,kjer ni potrebe in le zakaj tam? pa sam 10km/h prehitro...