Stardec odstranil lisice in bežal policajem

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.596
1.122
113
Titograd
Ja pa se ti zdi pametno da poleg tega, da maha kot zmešan, še skače po cesti? Meni ne. Lahko bi ga kdo zbil, že zdaj ni dosti manjkalo, ker je avto bil le nekaj metrov proč, ko je pritekel na cesto, punca škorana pa zavirala na polno in ustavila 20 cm od njega. To je point tega kar sem napisal, ne v liziki. Za tistih 10 km/h kaj je prehitro vozila bi se še pod avto vrgel
bonk.gif

Swetko

Pripravnik
24. jun 2009
307
1
18
Hja, nekateri dobijo lisice, drugi pa ne . Pa je tudi parkiral v Piranu.
LP
1011705-Slika(187)a.JPG

Priponke

• 1011705-Slika(187)a.JPG
    1011705-Slika(187)a.JPG
    50,4 KB · Ogledi: 98
Nazadnje urejeno:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
u bistvu tukaj je EN napačno parkiral tam pa jih je VEČ! pač po liniji najmanjšega odpora gredo redarji tja kjer:
- primanjkuje parkingov
- veliko kršiteljev

kdaj bodo neketeri doumeli da pač šefi hočejo čimvečji izplen. in miličniki ter redarji pač "morajo" pisati plačilce...

če jih ne jih povprašajo po zdravju... jebat ga... tko je... sam tukaj operativci niso krivi enako kot blagajničarka v merckatorju ni kriva za ceno laškega pira...

gr69

Guru
15. dec 2009
11.640
2.690
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:

kdaj bodo neketeri doumeli da pač šefi hočejo čimvečji izplen. in miličniki ter redarji pač "morajo" pisati plačilce...

ankol (po hochslowenisch: nikoli)
tongue-1.gif

Ravno tako velika večina, ki tukaj "tuli nad zlobnimi policaji" ne bo razumela, da so si sami krivi - vzrok je prekršek - ne pa kazen.

In "ja" - niso vse kazni smiselne (višina njih) - ampak hebat ga - tak pač je. In "ne" - višina kazni ne povečuje varnost v prometu (da me ne boste požrli, da podpiram visoko kaznovalno politiko
tongue-1.gif
).

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
saj to je...

jaz nad miličniki nisem jezen. me pojezi ker so eni ki iščejo prekrške (tukaj ne reči da ni samo maščevanje)... ko te drkajo ob 9h zvečer. ko apriori mislijo da si nekaj spil ko so razočarani ker alkotest pokaže 0.0 (njegove besede: Mejduš nč ni pihnu). imaš pa ene ki pogledajo stran... seveda ker vedo da ne bo hujšega...

samo včasih so miličarji držali skupaj VSI sedaj so razdeljeni...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.338
113
Ne ne. Sedaj je 90% operative na eni strani, ostali in pa polno nekih kvazti pridruzenih clanov, lokalnih podjetnikov in podobne zalege pa na drugi strani. In prva stran se bori za pravice policistov, druga stran pa samo se denar pobira in z deljenjem nalepk lokalnim mesarjem zastonj piknike prireja. Je pa najbolj smesno da v tadrugem so samo se sefi in potem predstavnik druge strani zacne jamrat da so norme glede kaznovanja. Ce je to res akr trdi naj s svojimi clani ureja pa tega ne bo vec.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
no sej pravim da ste razdeljeni!

matr tok mal vs je pa ste vseen razdeljeni...

drgač pa naj se ljudje zbunijo sedaj ko se sprejema nova zakonodaja. zakaj so vsi tiho? pa bojo spet po miličnikih toukl da so krivi... oni pač samo izvajajo dela in naloge...

in isto je s "normami" sam praviš da če prideš brez plačilca da se morš zagovarjat a ne? no torej sta dve poti:
-lažja pišeš PLN. imaš mir si po možnosti pohvaljen
-težja: opozarjaš spuščaš, pomagaš... pa se morš zagovarjat

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.338
113
no jaz pa pravim da nismo razdeljeni. Ker so v drugi grupi samo sefi in ljudje ki sploh niso policisti ampak so pridruzeni clani. Od 9000 ljudi ki jih ima v sloveniji status policista, jih samo 2700 dela na terenu (tu so vkljuceni tudi kriminalisti). Vsi ostali so ali na meji ali pa v pisarni.

Sicer pa ko pises kaj je lazje in kaj ne: ni tezje opozarjat - tezje je delat po kriminaliteti, po neraziskanih KD... In zato folk ki ne zna delat po kriminaliteti oz se mu ne da, pise placilce, ker je to lazje... Za moje pojme se kr dosti opozarja, vedi pa, da so prekrski pri katerih se ne sme opozarjat. To je alko in hitrost od vkljucno b tocke dalje.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
to da se KD neče raziskvat oz se na temu dela premalo je jasno vsem...

ajde eno hipotetično vprašanje:
si rajonc, ustaviš 5m od doma enega ki drugače veš da ni problematičen. mu daš pihat. in pihne recimo 0,72. kaj boš naredu? ga opozoril ali zaprl?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Ti si šele kojn brez pameti. Če je butl lisice dol vtrgal potem ti lahko zdrava pamet kaže, da je človek zmešan, dementen, ponorel, zadet, pijan...nekaj od tega in takega je treba čimprej iz ceste spravit prej ko še koga drugega ne zakolje. Daj razmišljaj malo ne pametovat brez podlage
bonk.gif

Seveda, vsi ki so koga zaklali, so začeli z žaganjem lisic
hysterical-1.gif

Če dobim lisico gor, jo bom odžagal dol, torej sem potencialni morilec ker bom slej ko prej nekoga zaklal tako ali drugače, jutri se grem kar predat na povšetovo.

Zakaj pa ravno tja? Pojdi raje na policijsko postajo...na povšetovi v tej maniri ne boš nič opravil.
grin1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
in kaj boš s tem rešil? boš naredil kaj dobrega? pravim da je neproblematičen brez prekrškov. 5m od doma....
tukaj je težava. morda bi takemu milionkrat več zaleglo opozorilo ali ena kazen recimo 200€... zapomnil si bo zagotovo da ne sme nikoli več popiti recimo 9 pirov ker potem pihne (prej tega ni mogel vedeti, ker pač nikoli ni pihal).

ali je bolje da mu odvzameš izpit, ga spraviš ob posel uničiš? pač po "zakonu" na drugi strani pa določeni osebki kljub več KD še vedno hodijo prosti....

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Nobenga pijančka še do zdaj ni izučilo na soft način...edini način, da vsaj večini pijančkov preprečiš vožnjo pod vplivom je ta, da mu izpit vzameš. Enkrat pijanček-vedno pijanček.

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Citat:
Nobenga pijančka še do zdaj ni izučilo na soft način...edini način, da vsaj večini pijančkov preprečiš vožnjo pod vplivom je ta, da mu izpit vzameš. Enkrat pijanček-vedno pijanček.

Hm, samo so še vedno taki ki vozijo potem brez izpita. Če je toliko neumen da vozi koma pijan, bo tudi brez izpita - je še vedno bolj ugodno kot da ga vaški kolega pelje
bonk.gif
. Edino prav pri takih bi bilo zaplemba vozila.

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Citat:
in kaj boš s tem rešil? boš naredil kaj dobrega? pravim da je neproblematičen brez prekrškov. 5m od doma....
tukaj je težava. morda bi takemu milionkrat več zaleglo opozorilo ali ena kazen recimo 200€... zapomnil si bo zagotovo da ne sme nikoli več popiti recimo 9 pirov ker potem pihne (prej tega ni mogel vedeti, ker pač nikoli ni pihal).

ali je bolje da mu odvzameš izpit, ga spraviš ob posel uničiš? pač po "zakonu" na drugi strani pa določeni osebki kljub več KD še vedno hodijo prosti....

Poznam en tak primer, tip mel skoraj 3 leta že izpit, nikoli pil in vozil, ko pa je imel rojstni dan je pač s kolegi spil TRI pive, na prazen želodec in potem se odpeljal 2 km stran domov.. hop kontrola, napihal ravno malo čez mejo, dobil kazen in odvzem izpita. Pa mislim da od prej sploh nobene kazni ni imel
tongue-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:

0,72 po novem je cca 1,5 po starem. To ni neproblematično in ni po nesreči, ker je bil kozarček preveč (kar lahko mirno rečemo za 0,72 po starem, ker je to še pod mejo v nekaterih razvitih državah). Zato je takega treba orenk kaznovat, tistemu z 0,72 po starem pa lahko pogledamo skozi prste.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
lager da te opomnim: imamo tudi odvzem vozila!!!!

zanimivi ste mi vi... znate jebat določeno skupino, ko pa vas malo pomrdajo pa jokate. enako kot kolesarji... ko so jih mičkeno nadzorovali pa jok in na drevo da smo nedemokratična družba da smo nefer da smo svega i svašta...

zanimivo... enega ki spije par piv, prvič pihne bi kar na giljotino.... in to 5m od doma... ni čudno da je taka družba kot je v sloveniji. samo da sosedu krava crkne. ko pa meni hlev gori pa jokam kje so vsi gasilci...

0,8 je meja v VB, to je 0.4 v slo po tanovem. ampak v slo je dovoljena meja 0.25... pa koliko jih ve koliko pihne po 1, 2, 3, 7 kozarčkih? ti sjtv1 veš? znaš povedat točen rezultat? e vidiš. misliš da bi se 90% vinjenih peljalo ČE bi vedeli koliko bi napihali? NE!

nekaj drugega je prekoračitev hitrosti, ko imaš merilni inštrument pred seboj pa kljub temu eni prekoračijo hitrost za 10km/h v naselju. torej?

ne zagovarjam alkohola za volanom. daleč od tega! sem pristaš 0.0. na bagru ne pijem isto ne pijem ko vozim. sem se morda kdaj pregrešil.. .sem tudi plačal za grehe (ker živim pod "srečno" zvezdo)... vendar ne prenašam pa enako kot močno vinjenih tudi divjakov, telefonarjev, kolesarjev brez manire...

za vse bi dal enake kazni... enako kot se alkohol "sankcionira" naj se še ostali prekrški... ste za? ali ste v kakšni grupi ki nabašete radar glih na tako zopernem mestu,kjer ni potrebe in le zakaj tam? pa sam 10km/h prehitro...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Pametno. Da mu policija ponovno zaračuna tudi ko je trezen, ko se potem vozi brez.
Pa še avta ne registrira, le zakaj bi ga če mu zavarovalnica v nobenem primeru ne bo povrnila škode.

Kdor ma tolk jajc, da se upa vozit pijan, jih ima tud toliko, da se upa vozit brez izpita.