Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Nič jih ne boste tam po prstih usekali. Brez skrbi. Ker država od tega ne dobi ampak ima samo delo in stroške. Država hoče denar in nič drugega, za varnost jo ne briga.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ja no saj.... Njim ostane edino svoboda...jih bomo pa tam po prstih usekali... Ni druge
Pa tudi če bi jih nameravali pozapret, potem bi pa jamral da si ne upaš, pa da maš družino, otroke.....premajhno plačo za tako nevarno delo....
In prihajalo bi do situacij kot lani z 68-letnim kranjčanom, ko je policaj že mahal s pištolo, stardec pa z nožem. (najbrž ni imel doma pištole, da bi vrnil v enaki meri). Al pa bo še kaj hujšega. Začelo se je pa z povsem malenkostnim prometnim prekrškom, (pred časom to še prekršek ni bil), ki ga občan prepričan v svojo nedolžnost ni plačal.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Nič jih ne boste tam po prstih usekali. Brez skrbi. Ker država od tega ne dobi ampak ima samo delo in stroške. Država hoče denar in nič drugega, za varnost jo ne briga.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ja no saj.... Njim ostane edino svoboda...jih bomo pa tam po prstih usekali... Ni druge
Pa tudi če bi jih nameravali pozapret, potem bi pa jamral da si ne upaš, pa da maš družino, otroke.....premajhno plačo za tako nevarno delo....
In prihajalo bi do situacij kot lani z 68-letnim kranjčanom, ko je policaj že mahal s pištolo, stardec pa z nožem. (najbrž ni imel doma pištole, da bi vrnil v enaki meri). Al pa bo še kaj hujšega. Začelo se je pa z povsem malenkostnim prometnim prekrškom, (pred časom to še prekršek ni bil), ki ga občan prepričan v svojo nedolžnost ni plačal.
Ko bom zacel tako razmisljat - da nekaj ne upam zaradi druzine itd... Bom zamenjal siht.
Ko bo kdo name sel z nozem bom nanj streljal. Pa ima lahko 120 al pa 15 let. tko da take lahko prikrito obcudujes, vendar jim hkrati privosci da se ne srecajo z menoj ker bo to zadnja stvar ki jo bodo naredili.
Ti bi na človeka streljal zaradi malenkostnega prometnega prekrška, ki ga občan iz prepričanja da ni naredil nič narobe ni plačal? Saj me to ne preseneča. policaji radi folk sprovocirajo, da jim potem še kakšno dodatno kazen zaračunajo, ti bi mu pa še metek poslal.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Nič jih ne boste tam po prstih usekali. Brez skrbi. Ker država od tega ne dobi ampak ima samo delo in stroške. Država hoče denar in nič drugega, za varnost jo ne briga.
Ko bom zacel tako razmisljat - da nekaj ne upam zaradi druzine itd... Bom zamenjal siht.
Ko bo kdo name sel z nozem bom nanj streljal. Pa ima lahko 120 al pa 15 let. tko da take lahko prikrito obcudujes, vendar jim hkrati privosci da se ne srecajo z menoj ker bo to zadnja stvar ki jo bodo naredili.
Ane, če bi pa stardeca takrat zaradi malenkostnega prekrška (ki pred leti še kazniv ni bil) pustil pri miru, ali ga samo opozoril, pa nebi blo nobenih nožev, pištol, specialcev, sodišča....Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Ja valjda, da ga bo vstrelal, če ga bo z nožem napadel halooooNe moreš se samo z fizično silo branit proti fukiču z nožem v rokah.
Citat:
Ane, če bi pa stardeca takrat zaradi malenkostnega prekrška (ki pred leti še kazniv ni bil) pustil pri miru, ali ga samo opozoril, pa nebi blo nobenih nožev, pištol, specialcev, sodišča....Citat:
Ja valjda, da ga bo vstrelal, če ga bo z nožem napadel halooooNe moreš se samo z fizično silo branit proti fukiču z nožem v rokah.
Ampak neee, je treba pokasirat, stardeca sprovocirat, vtaknit v zapor ali celo ustrelit.
Na drug del mojega posta si pa pozabil odgovorit
torej, "Pa bi ti tudi streljal, al pa vsaj potegnil nož, če bi nekdo uletel k tebi domov, te hotel uklenit in odpeljat? "
Pač niso vsi tako bogaboječi, (pardon, policaja) da bi ubogali vse kar si policaj izmisli.Citat:
Ne nebi ker nisem slep da ne bi videl uradne osebe v UNIFORMI. Bi pa to naredil če bi mi prišel nekdo v normalnih oblačilih in se mi ne bi predstavil kot policaj.
Citat:
Pač niso vsi tako bogaboječi, (pardon, policaja) da bi ubogali vse kar si policaj izmisli.Citat:
Ne nebi ker nisem slep da ne bi videl uradne osebe v UNIFORMI. Bi pa to naredil če bi mi prišel nekdo v normalnih oblačilih in se mi ne bi predstavil kot policaj.
Nekateri pač policaja nimajo za nekaj več, in ta stardec je pač reagiral tako kot bi ti če bi bil namesto policaja en drug.
Ko že ravno omenjaš normalen folk bi te spomnil, da bi stardeca vsak normalen (in pameten) policaj pustil pri miru ali pa dal kvečjemu opozorilo.Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Ja, takega stardeca kar lepo v zapor. Kot sem že rekel, normalen folk zna prenesti nekako da je zasral in bo pač kazen plačal, brez nekih scen in groženj panduru, če te pa razkuri (kaj, mu je dal kazen za 10km/h prehitro vožnjo?) da ti policist napiše kazen, tak da bi ga kar porezal ali celo fental z nožem, potem pa, sori, nisi ne za na cesto, niti več za svobodno gibanje po svetu. To preprosto ni normalno (razen v kakih afriških in azijskih plemenih še mogoče).
Tudi sam bi reagiral samoobrambno, da sem policist in me en tak napade. Bi ga pač v nogo šicno. V ZDA te, če si taki frajer, umirijo "trajno".
Ni opravičljivo, da policaj zajebava ljudi. Nadaljevanje zgodbice je samo posledica tega.Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Nekateri pač policaja nimajo za nekaj več, in ta stardec je pač reagiral tako kot bi ti če bi bil namesto policaja en drug.
In to je "kao" opravičljivo????
PS: pa sem si že stokrat rekel, da ne bom na tvoje fore reagiral