Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kar na 90 omejitve ni neka huda stvar. Huje je, če recimo zaradi te preglednosti (ki pa to v resnici ni, ker človek hitro zgubi predstavo (ali sploh narobe oceni) o oddaljenosti in hitrosti naproti vozečega vozila na takih dolgih ravninah) ata začne prehitevat kolono z dizelčkom v šesti "na navor" ... Če potem motorist v kontra prileti ne 100 ali 110, ampak 150 ali več, pa poči ...
točno tako, če bi motorist peljal po omejitvah, bi bila to zanj mala malca, da se izogne in preživi.
Žal, ampak nikoli v nesreči, kjer je udeležen motorist, ne bi bilo sploh nesreče, če bi le-ta upošteval omejitve.
kvalitetne gume so drage, pa kakšen trening varne vožnje ne bi motoristom škodil.
tam ko je tista ravnina, eni motoristi tako tišijo, da ga ne vidiš..po mojem tudi 250+ ceprav ni pretirano lep asfalt. Enkrat lani se peljem tam, in gledam naprej (nisem prehiteval) pa v daljavi vidim neki blisk ( ne mores vedet ali je motorist ali samo odsev nečesa) potem pa samo projektil mimo, pa tudi nič več ne vidiš itd... tako da... potem ponavadi krivi vsi drugi. Tukaj se mi vseeno zdi, da 75letni dedek ni agresivno prehiteval, verjetno pa neprevidno...bolj se mi zdi da je bil projektil tisti, zaradi katerega so takšne posledice...
pelji se 90 z motorjem pa da ti nasproti en priletu pa da te vidim kako se boš umaknil.tip prehiteva kolono in zbije motorista na njegovem pasu pa je motorist kriv
in kvalitetne gume niso drage.metzelder so odlične gume za zelo normalno ceno
vsem motorjem bi jst dal blokado na 150km/h in vsem stardecem redne polletne preglede motoričnih sposobnosti - problem rešen vsaj kar se tiče mene, ker mi gredo tako eni kot drugi na penis
to ti malo povprek ali je bila dotična nesreča taka?
absolutno je kriv motorist...če drugega ne, ker je motorist...to da mu je eden šel v škarice ni pomembno...ker če ni bil prehiter je imel pa definitivno akarapoviæča gor ker je res hrumelo.
Tukaj se vidi mentaliteta. Motoristi so vedno krivi vsega. My ass pa vsega. Mnogo stvari res ker je navijanje do 200 kmh na regionalkah zanje nekaj običajnega, potem pa zaviranje. Ampak vseeno ne gre mimo dejstva, da je motorist vozil po svojem pasu, na njegov pas pa je skočil penzionist in ga ubil. Res me zanima, kaj bodo z njim. Preden bo obsojen ima veliko šans, da škripne od starosti. A potem ga bodo dali pa v zapor? Resnično me zanima, kaj naredijo s takšnimi obsojenci ker se verjetno pol vaške Slovenije zgraža nad državo, ki želi "starega ata v zadnjih dneh življenja" strpati za rešetke.
Če takšni ne končajo v zaporu potem tudi nimajo kaj viseti za volanom. Naj jih vozijo drugi.
Preden se tule začne vsesplošno obsojanje enega in drugega, bi bilo fajn, če bi se najprej razjasnile okoliščine dotične nesreče, recimo hitrost motorista ter dolžina in hitrost prehitevanja stardeca.
Statistično dokazano dejstvo je, da je vožnja z motorjem po naših cestah 55x nevarnejša kot vožnja z avtomobilom. Prav tako je statistično dokazano, da je letenje najvarnejši način masovnega prevoza. Nekaj je imeti smolo, nekaj pa zavestno izbirati rizične aktivnosti. Pri čemer se še dodatno znotraj te aktivnosti določeni osebki obnašajo še bolj rizično.
Danes sem bil skoraj priča enaki nesreči, s tem da je bil namesto peugeota motorist. [censored] debilni je šel avto pred seboj prehitevat v trenutku, ko mu je nasproti peljal drug motorist. Kako je to zgledalo si lahko samo predstavljate
Kakor želiš. Če se odločiš za neko aktivnost, pričakuj tudi vse, kar tej aktivnosti pritiče. Jamranje o zlobnih stardecih, ki načrtno iztrebljajo mlado generacijo motoristov, tukaj pač ni na mestu.
kera neumna primerjava. Z letalom ljudje potujejo, se selijo, grejo na službene zadeve, dopuste...
S 3/4 motorjev se pa motoristi samo preganjajo in divjajo ker majo probleme sami s sabo in morajo tiščat, ostala 1/4 pa mogoče res kam u easy odpotuje - samo taki motoristi ponavadi niso udeleženci v nesrečah, i wonder why.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.