Ko pozabis kupit vinjeto

Sky

Pripravnik
28. sep 2021
130
-309
18
Jaz sem normalno dobil opomnike pred potekom. Si preveril spam mapo na pošti?
Imam več vinjet vezanih na moj račun(3). V vseh identične nastavitve. Ja verjemam da v 99% ta obvestila prihajajo toda ne pa 100%. Tudi jaz sem za dve dobil obvestilo za eno pa pač ne, zakaj ne vem, lahko da je bila kakšna sistemska napaka ne vem. O tem je bilo veliko pisanega po raznoraznih forumih in v medijih, ni bilo dolgo nazaj, ko so pisali da ne dobivajo obvestil kljub temu da imajo nastavljeno obveščanje. Tako da raznorazni kavč in klet strokovnjaki vseeno če so tiho ker svet se ne vrti samo okrog njih.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.487
845
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Mal je zoprno, da ne moreš dodat vinjete v svoj račun, če nimaš potrdila (št. vinjete). Jaz sem lani kupil avto z vinjeto veljavno do začetka februarja, kupljena s strani prejšnjega lastnika vozila.

• Všeč mi je
Reactions: naliM

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.530
1.716
113
Mal je zoprno, da ne moreš dodat vinjete v svoj račun, če nimaš potrdila (št. vinjete). Jaz sem lani kupil avto z vinjeto veljavno do začetka februarja, kupljena s strani prejšnjega lastnika vozila.

Poglej kaj obstaja na e-vinjeti ravno za take primere:
Prosimo, vnesite e-poštni naslov prejemnika, na katerega želite prenesti pravico vpogleda v e-vinjeto. S tem bo imel prejemnik vpogled v vse podatke o e-vinjeti, ki bo prenesena nanj. Prenos bo izveden šele po potrditvi prejemnika.