stardec gre za botra...

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Najcenejši sorento letnik 2002 12 jurjev, bemfli serije 3 tak letnik so pa od 9 jurjev naprej. Vemo pa, kakšna je bila cena novih.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
napiši cene.

potem pa primerjaj ponudbo 3 in konkurence s ponudbo sorento in konkurence.

potem pa najdi 5 02 letnik pa poglej ceno danes, pa takart pa oceni kako je z zgubo.

primerjaš neprimerljivo.

lashko pa 3 kabrio najdeš.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
a veš kaj je menica.
Nevem. A je to kakšen avto ki mi ga priporočaš za mojga birmanca?
Kater avto, če KIA ni dobra, pa mu naj po tvojem pol kupim?
Ampak več kot 20.000€ ne dam.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
štore 4*4

focus, golf, alfa, opel, smart, karkol sam ne kia hjundaj, dajvu, in podobna vzhodna jajca, ki ne slišijo na ime tojoto, honda, mazda, subaru

zdej pa povej. a si zbral dost info, da si nabaviš avto. zanc sem gledal enga rampaša in bi mu kia kar pasala. verjetno s tega stališča gledaš tudi ti. sam un je bil za zagorja, sam ne s kemtov. k uni rampaši s kmetov vsi od a do ž vozijo karavane. da krompir pa meso lahko pripeljejo prodat na šiht.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Za 20k€ dobiš hudičevo dobro opremljeno Hondo Civic z 60 mesečno garancijo
wink-1.gif
Zdaj imajo na hondah neko obletnico in je akcija...

Lp

Nazadnje urejeno:

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
focus, golf, alfa, opel, smart,
Fokus je znotraj grd in dosti manj avta dobiš za primerljivo ceno, golf je za na kmete kjer je lahko poleg gnojišča parkiran, opel je za pomije iz menze prevažat, smart je pa tako grd, da bi ga birmancu kupil kvečjemu za kazen.
Citat:
tojoto, honda, mazda, subaru
Tole je zanjga pa prehudo še za enkrat. To mu bom kupil pa pol za ohcet.

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Za 20k € pa že imaš kar lepo izbiro avtomobilov. Zdaj če so problem cene rednih servisov, potem mislim da je Kia kar dobra izbira.
Drugače pa mogoče kaj takega .

Nazadnje urejeno:

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Za prvi avto poba ne sme štartat previsoko.
Tale C30 je pa sicer kar uredu ampak predrag za darilo.

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
brez zamere ampak za prvi avto nov avto, je previsok štart. je pa tvoj dnar, tko da kr po nakupih.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Stardec ne kupuje rabljenih avtov, ker pri starem nikoli ne veš kaj kupiš. Bi mu samo stroške nakopal.
Svojga rabljenega mu pa spet ne morem podarit.

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
ja, to zgodbo poznam, jaz sem sam reku, da je za začetnika novo vozilo previsok štart. sam sem bil kar zadovoljen, da sem začetne kolobocije dal čez z rabljenim (s kerim stroškov razen rednih servisov tut ni blo, ampak ok, tveganje obstaja in je dans večje kot včas)
je pa tko, če misliš da bo zdej z novim avtom samo še tankal in je to to, pol se motiš. uradni servisi niso pocen, tist štempel in garancijo še kako plačaš. mehanika je pa itak povečini taka, da v par letih nima kej shodit, če nis ravno kramp. je pa kul, če maš garancijo in to, predvsem ker je manj sekirancije če ostaneš za kak dan ali teden brez vozila.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Saj sem tud jaz štartal z rabljenim avtom. In prav zarad tega prijateljem ne privoščim, da bi imeli enake probleme in tako slabe izkušnje kot sem jih imel jaz z mojim prvim rabljenim avtom.
Citat:
če misliš da bo zdej z novim avtom samo še tankal in je to to, pol se motiš.
Hja, tale KIA ima 5 letno garancijo na vse, 7 let pa na motor in menjalnik. Avto bo kasko zavarovan, tako da drugih stroškov vsaj 5let nebi smelo bit. Servis košta160€, zimske gume si bo pa že kupil, saj dobi nekaj žepnine in štipendijo. Pa še kakšno delo si bo najdu da bo kaj zaslužil za bencin in vzdrževanje.
Če je vse normalno in tako kot mora bit, sigurno manj težav in stroškov lahko pričakuje z novim, kot z starim avtom?

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
ja, pa še enkrat ponavljam, da je za moj okus tale Kia zelo dobra izbira. ste barvo že izbral?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Tud jaz mislim, da KIA pro- ceed ni slaba zadeva pa magari je KIA. V LJublani vidim kar veliko teh avtočkov in uglavnem to vozi res samo mladina. Za barvo se še nisem odločil. Temu avtu paše temnejša rdeča barva, črna in kot so že tukaj fantje pisali, bela. Bela je res lepa. Ampak ni metalik.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ma saj to tud mene malo moti. Imiđa pri tej firmi ni. Ampak, kolkar gledam in berem o tem Ceedu je vse u iber. Še celo všečen je za pogledat za razliko od ostalih iz te firme. Pa pocen je. In če ti nekdo garantira 7 let............

Imiđ gor ali dol...DOBER avto za ta denar!
Kia nima dobrega slovesa pri nas...zakaj? Ker je za nas Evropejčke pač večja neznanka kot kak Golf ali Audi...
evil.gif
tukaj pa se tudi konča.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ampak ste tecni s temi evropejcki, slovenceljni in podobno in blejanjam o tem kako so korejci super avtomobili
hysterical-1.gif