stardec gre za botra...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
stardec, povsem paradoksalnih misli si ...

Predstavljaš se kot kmečki pob z delovnim zagonom in konzervativno nazadnjaško miselnostjo ter na podlagi tega zelo kritiziraš današnji podmladek, ki je presran, poženščen ...

In ti bi zdaj svojemu nečaku kupil fancy avto za 17k€.
hysterical-1.gif

Drugače pa zelo zanimiva zadevica, mislim, da boš zadovoljen z njim.
priden.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Dedi, pa že to, da imate 18-letnega birmanca doma, je malo iz trte zvito. Je mar pob tako počasen, da mu je g. katehet vsako leto podaljševal verouk ali pa ga je mogoče izkoristil za kakšne nečednosti??
grims-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Na pridnih in dobrih ljudeh ne šparam. Poba je res priden, v šoli, pri verouku, doma in tudi meni večkrat pomaga v vinogradu, pri konjiih itd....
Mladi dečko je lepo vzgojen, kar je danes redkost.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Torej, kaj smo izvedeli o tebi:
- dopolnil si 18 let,
- k birmi boš šel polnoleten (če ti pri učenju ne gre prav dobro, se sploh ne sekiraj, študiranih in pametnih je pri nas več kot preveč, delal ne bi nihče),
- imel bi Kio, pa ne veš, ali bo puncam iz sosednje vasi všeč.

Stardec, kar kupi Kio. Je všečen in sodoben avto, Slovaki pa znajo lepo in kvalitetno sestaviti avto. Pa še sedem let garancije na motor in menjalnik dobiš. Ko boš ob nedeljah k maši peljal staro mamo, bodo vsi sosedje nevoščljivi in to je edino, kar šteje.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Verouk je začel obiskovat pozneje (večerna varianta) ko je spoznal vrstnike, ki so prav tako obiskovalli ta verouk. Nekje na nekih shodih/srečanjih so se našli, kjer se srečujejo mladi iz vsega sveta. Kaj jaz vem kako je to točno blo! To me ne briga. Samo vem, da se vsako leto dobivajo na nekih dobrodelnih in udarniških akcijah kjer pomagajo ljudem v stiski itd...
Sicer pa, kaj je zdaj pri tem avtu to važno kdaj kje in kam je on k verouku začel hodit? Poba je taprav in si zasluži en soliden avto.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Torej, kaj smo izvedeli o tebi:
- dopolnil si 18 let,
Brez skrbi, pa ne samo enkrat.
Pa dejte se že nehat zajebavat! Nikol ne bom več nič vprašal tlele.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Sem vprašal. Pa vprašal sem , če je kdo ta avto že kaj vozil, stestiral. Kater 1.6 motor bolj paše temu avtu, al dizel al bencin? Avto je kar težak. 1300 kil mislim da vaga.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Saj res. Na barvo še pomislu nisem.
Rad bi fanta presenetu, pa ga zato ne smem prej vprašat za barvo. Kaj praviš, a bela barva paše temu avtu?
Na tisti simulaciji kar uredu zgleda. Nevem kako je to v živo videt?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Verjemi, da je v živo beli najbolj hud. Probaj nekak zrihtat, da se bosta recimo peljala mimo trgovine (ali kakega parkiranega) pa mu reči: ''Ej ta avto pa je ful hud, kaj pa ti praviš?'' Če se mu bodo oke svetile ko za novo leto mu kupi.

Pa če kupuješ za birmanca ali za sebe, avto je v obeh primerih bomba.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.212
1.384
113
Zdaj še imajo neke popuste (1k € + za 15000 km goriva - v denarju).
Pa glede na to da ga v večini testov hvalijo, menda ni taka slaba izbira.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Aja še to - če bi jaz kupoval tak drago darilo bi mu dal neki ''kupon'' na katerem bi pisalo: ''Ta kupon je vreden 1 nov avto po vaši izbiri''. Potem pa naj sam (v okviru tvojih finančnih zmožnosti) izbere avto/barvo/opremo...

Ker dat 16k€, potem pa bo pubec avto po letu dni prodal, ker mu ne bo všeč,je brezveze. Podobno bedarijo so naredili mojemu bratrancu za 18. rojstni dan, ko so mu kupili Peugeotov skuter za 800k SIT (cel kup sorodnikov skup spravlo dnar za najboljši skuter, kar se ga je dalo kupit), on pa je htel avto met, magari rabljenega za tak dnar in je potem tisti skuter v garaži stal, čez par let pa ga je prodal skoraj nerabljenega.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Veš kako je to....
Kadar nekomu podariš denar je darilo vredno točno toliko kot je denarja. Jaz vem, da si poba neskončno želi imet avto (motorja ne mara, ker je poba pameten in ve, da je to igranje s življenjem, pa tud jaz mu motorja nebi nikoli kupil ) pa tud potrebuje ga. Dandanes brez avta ne gre, žal. Vem, da kar naprej sanjari o avtu, kot vsak mulc. Kot veste jaz po navadi rabljenih avtov ne kupujem, ker pri rabljenih nikoli ne veš kaj imaš. Zato tud nočem fantu kupit nek rabljen ali zanič avto, da mu bomm samo stroške nakopal.
Ko sem malo razmišljal, kakšen avto bi mu podaril mi je padla v oči tale 7 letna garancija ki jo KIA ponuja. Torej fant, če bo še naprej tako pameten in resen kot do zdaj in če bo vozil lepo in pametno, praktično s tem avtom 7 let ne rabi imet nobenega drugega stroška kot za bencin, servis, registracijo in gume. Sedem let gfarancije ni mačji kašelj. Le katera druga avtomobilska firma si še upa garantirat 7 let? Tako pač jaz mislim.
Fant je pameten in priden in si že zdaj zna kak dinar zaslužit tako, da za vzdrževanje tega avta bo že imel.
Mene samo zanima, če je ta motor 1.6 dizel ali pa bencin kdo probal, in če je to dovolj za 1300 kg težak avto.

In ne me fotrat, da ta avto kupujem zase in da grem jaz k birmi. Stardec je pristaš terencev in SUVov. Stardec ima avto v katerga lahko postavi kosilnico, škropilnico itd...Takele mlinčke/igračke o katerih je zdaj tle debata, je stardec že prerasel. Zato nekarte ga srat.......

Torej, bela barva pravte?
Pismo, samo men se zdi, da bela barva ni metalik?

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
če je dečko pameten tko kot ti pravš da je, pol ma 1.6 bencinarja vrh glave. sej veš, nedinamična vožnja, nikoli prek omejitev, čimman prehitevat...če bi novga fičota 750 delal bi ti ga predlagal zanj
drgač pa ta kia je stroj, kup uno varjanto k je cenejša pa mu magarej višek dnara stisni za "dobro vago". bela je en skret od barve, to ve vsak, k ma/je mel bel avto

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Bela je super. Kdor misli, da se beli barvi svinjarija najbolj pozna se zelo moti. Avto perem 2x na leto, pa se mu svinjarija veliko manj pozna kot črnim in temno modrim.