Stara resnica

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
sej možno da ne varajo .. ampak zvestoba je pač pomajnkanje priložnosti ..

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
S tem se pa ne strinjam. Zvestoba je vse kaj drugega kot pa pomanjkanje priložnosti. Priložnosti so lahko vsak dan, če si vsaj mal komunikativen, interkativen in prijazen do drugih ter do katere mere si pripravljen sebi in drugim priložnost prepustit. Zvestoba so meje, ki si jih postaviš zato, da bi svojo vezo nadgradil in jo ne ugrozil, zvestoba je komunikacija in zaupanje, zvestoba je to, da svojga partnerja ne pustiš na cedilu, da mu ne obrneš hrbta, ko te rabi.

majč

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
100% se strinjam z napisanim ... a žal je to le ženska definicija.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
A hočeš rečt, da je moška definicija zvestobe, pomanjkanje priložnosti? Pol ste pa vsi zvesti tipi v bistvu revčki.

majč

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
A hočeš rečt, da je moška definicija zvestobe, pomanjkanje priložnosti? Pol ste pa vsi zvesti tipi v bistvu revčki.
Ne. Moška definicija zvestobe je ta, da si tako smotan, da ti nobena druga noče dat.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ja sej, če si tolk smotan, da si zarad svoje smotanosti z eno bejbo in se z njo tolažiš "sej me druga nobena noče" pol si res revček. Pri današnjih tehnologijah liposukcij, tetovaž, metroseksualcev se res sprašujem, če lahko tip sploh smotano zgleda, drugo je če je smotan v svoji dojemljivosti, tle pa sam pranje možganov pomaga, enim pa tud to ne
smirk-1.gif

majč

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Majč midve bi mogle it na eno kavo in dat križ čez vse dece trapaste, pa svoj forum uvest za vse nama podobne..

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:

majč

res je

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
A debele sta tudi? To mi pa ni všeč, ker cel kovtr porabi zase, potem pa meni čez ledvica vleče.