Srečen dan Republike, tovariši!

krko

Guru
5. sep 2010
2.699
1.398
113
Softi vedno zadane žebljico na glavico, samo razumeti je treba prebrano.
Eden boljših piscev na forumu.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Jaz ga začenjam nekako razumevati samo takrat, ko sem pod gasom. :rolleyes:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne..sam nimam rad, da se me ne razume. pa da koga spravljam v slabo voljo.

ps
a če šlosarji prnesejo liter cvička lažje naredijo sonetni test?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ne, ponavadi se jim začne zatikat .. pri onem enajstercu (brez krmarja).

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
to pa verjamem..dolenc do tam finišira drugo steklenico cvička.. jim je za prišepnit, da ti cviček prinesejo v plastiki..2,5 litra..od jelen piva...tam boš neki časa izgubil na ugotavljanju a je na sliki kapitalc z rogovi al cirilica.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.090
5.661
113
softi brez straha.....

Gre se mi zato......če mi lahko Romzi sploh razloži kaj je pri 13ih lahko odnesel od Yuge....?

Ker me mal spominja na une klovne k so v Dražgošah ki so našemljeni v partizane.....z dekorativnim orožjem......pa 20+ stari....

In oni bi nam kaj? Pripovedovali o bratstvu in tovarištvu......njihovih pradedkov? Seriously?

• Všeč mi je
Reactions: 8888

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
softi brez straha.....

Gre se mi zato......če mi lahko Romzi sploh razloži kaj je pri 13ih lahko odnesel od Yuge....?

Ker me mal spominja na une klovne k so v Dražgošah ki so našemljeni v partizane.....z dekorativnim orožjem......pa 20+ stari....

In oni bi nam kaj? Pripovedovali o bratstvu in tovarištvu......njihovih pradedkov? Seriously?

a si ti prebral moj post? ne odneseš iz države, ampak iz družine. če je njegova družina zapopadla yu ideologijo enotnosti in bratstva je odnesel veliko tega, če pa prezir pa tega. jaz sem odnesel prvo. sovraštva nismo imeli. potem sem srečal drugi pol, vernico, ki je hodila k maši, pela v zboru in preklinjala komuniste in partijo. potomstvu je vsadila sovraštvo, delitev, predalčkanje.

kaj bi nam 20 letniki v dražgošah povedali? meni recimo, da obstaja nekdo, ki se še spomni smrti, grozodejstva nemcev, bitke bogih za jezik (ki ga danes mečemo stran). če pa mi govorijo in dajo kanček upanja, da se bodo borili naprej (času primerno) in da bodo dali življenje za ideologijo pradedov..je pa to še toliko lepše.

• Všeč mi je
Reactions: gr69 in McGiver

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
aja..odnesel sem pri 13 še nekaj. neizmerno veselje ob kinderjajcu..da ne rečem novoletno, ko sem dobil 3 pack.
nasmehe na obrazih starih, ko so videli to veselje. reklame iz dela, za avto na daljinca za 179 ATS. nikoli ga nisem imel.
starce doma, ki so me vzgajali. pili manjše količine prešvercane kave, ampak bili z mano.
žametne hlače...žabe.. klinčevga vsakoletnega dimnikarja za maškare..

• Všeč mi je
Reactions: gr69 in McGiver

Kamele0N

23. jul 2008
42.090
5.661
113
A knjige ti pa nobene niso kupil za deda mraza? Ko že ravno operiraš z ŠIRINO? :)

Kamele0N

23. jul 2008
42.090
5.661
113
Pa ko že ravno......kaj vse nam je Yuga dala......

Prst u r... nam je dala......če ne bi eden od ta starih mel možnost delat v tujini ne bi blo standarda!

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Vrhovni jugo pedoofil. Maršal Pedo.
Zaradi tega ga njegovi fanatiki tako zelo častijo. Zaradi pedofilizma. Zato so bile povsod v šolah njegove slike.

Screenshot_20181130-195530_Gallery.jpg

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Blagor Nemcem ker niso imeli jugoslavije, niso imeli balkancev, niso imeli pedofilskega maršala tita...da so na hitro iz popolnoma porušene Nemčije postavili v gospodarsko najmočnejšo državo v €U.