Srečen dan Republike, tovariši!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.090
5.661
113
Jaz sem takrat že plezal po zažganih tankih...ne bi pa vedel kaj je delal on...zgleda se je namakal kje ob Wörther See....?

Kamele0N

23. jul 2008
42.090
5.661
113
Sm hotu...pa je fotr reku raj pust k ne vemo čist na čigavi strani je :p

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Eh, ta tvoj zbegani fotr- a ni slišal, da sem govoril oz. dajal povelja v slovenskem jeziku, ne v cirilici, kot je bil on navajen..:valjamse:

Kamele0N

23. jul 2008
42.090
5.661
113
To so lahko vse "varke za marke"

Sumljiv si nam bil zarad "bosanske marame" :D

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Zdaj pa si me..ne bi vedel, kaj pomeni bosanska marama -tudi, če sem živel še v jugi, nimam na zalogi toliko "jugo" izrazov kot vi, novodobna mladina iz blokovskih sosesk..;)
tako, da mislim, da je precej hujše kot v casu juge, kar se tiče mešanice jezikov bivše juge v vašem slengu..

Kamele0N

23. jul 2008
42.090
5.661
113
Res je....po letu 91 so nam multi kulti levi pošteno zagodli....

Kamele0N

23. jul 2008
42.090
5.661
113
Zdaj pa si me..ne bi vedel, kaj pomeni bosanska marama

Ko bi se rad useknil....pa nimaš robca (marame) ;)
Vir%20-homeopathyplus.com.png

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ko bi se rad useknil....pa nimaš robca (marame) ;)
Vir%20-homeopathyplus.com.png
Vse bolj se mi zdi, da te je fotr res peljal na položaj JLA, ker ga je zavedla govorica v cirilici..
Potem mene nisi videl, ker ne govorim v cirilici, nisem bosanc in si kulturno brišem nos v robec, če je treba.
Pa tudi tisti mulček, ki je hotel videt Ingram, ni bil tako tečen kot ti..:p

Nazadnje urejeno:

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Se pravi 13let si imel leta 91...jaz pa 7....

Oba sva se bolj ku... palca zavedala v kateri & kakšni državi živiva...edino ti si mel 4leta več indoktrinacije na tvoje možgane + nosil si plavo titovko in rutko (kok kjuuuut :valjamse:)...men jo pa kot prvi generaciji pač ni blo več treba

Dragi alter uporabniki...sedaj lahko lepo vidite kaj lahko naredi 4leta več indoktrinacije na mlad mozak :)

ModeL je najbrž iz kakga boga pozabljenega kraja...da se ne spomni kdo ga je napadel....da ne ve kako poči ko ti Mig21 preleti nad glavo... .in da ne ve kako zgleda M84 tank brez kupole v koruzi...

EDIT: da nisi sin hohštaplerja pa si bil kje v avstriji v kakem letovišču?
Kreten.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Se pravi 13let si imel leta 91...jaz pa 7....

Oba sva se bolj ku... palca zavedala v kateri & kakšni državi živiva...edino ti si mel 4leta več indoktrinacije na tvoje možgane + nosil si plavo titovko in rutko (kok kjuuuut :valjamse:)...men jo pa kot prvi generaciji pač ni blo več treba

Dragi alter uporabniki...sedaj lahko lepo vidite kaj lahko naredi 4leta več indoktrinacije na mlad mozak :)

ModeL je najbrž iz kakga boga pozabljenega kraja...da se ne spomni kdo ga je napadel....da ne ve kako poči ko ti Mig21 preleti nad glavo... .in da ne ve kako zgleda M84 tank brez kupole v koruzi...

EDIT: da nisi sin hohštaplerja pa si bil kje v avstriji v kakem letovišču?

moram. oprosti. upam, da ne zmaeriš

ni to fora 4 ali 6 let. je fora IQ družine in posameznika. pri 7 letih se ti država ni imela kaj za zamerit, ker nisi ne mark kupoval, ne skrbel za bencin, ne za ponteroso. so ti pa starši nalili cvička in trdijo, da je to prvoklasno vino. kjer starši sejejo pleve, pleve uspeva. nisi ti kriv. mogoče tudi starši ne.

slika je široka. iq in razgledanost jo stiskata. večji ko je iq širši je kot, manjši je manjši kot. na koncu imajo ekstremisti tunelski vid. poskusi razširiti obzorja. to da je milenko drkal fotra nekje okol skopja v jna ne dela srbe slabe. to da ti ante v splitu nalije skisano vino ne dela hrvate slabe. to da brojko prepozno spluži ne dela njegove slabe... vedno so neki vzroki, razlage. se kdaj prisrčni ekstremisti vprašate tega. sori za etiketo ekstremista, ampak si ekstremni zagovorni yu sranja, pa čeprav grem stavit, da ste familijarno prosperiral.

zdej sem bruhnu ven, ampak...kaj jaz vse ne maram generalno, ampak sovražim pa ne. in ne širim sovraštva. in dejte se vsi sprijaznit. polaghal ste zakletvu titu, koristili crveni pasoš bez mane, kredite, slovenci šverc iz tujine...vabil bosance..in to je dejstvo.

ps
a veš da se bosanci sicer prislejujejo, ampak se šiptarji in bolgari velikio bolj..na vzor 60-80 yuge..ne vem kaj bo z deželo čez leta. mene skrbi.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Softi .... kdaj pa kdaj, občasno, ... me pa presenečaš.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Zato ker se, kdaj pa kdaj, ampak res samo kdaj pa kdaj, ne afnaš.