Garmin je v marsičem kar nekaj pred Polarjem, kar se softwara tiče. Polar močno močno zaostaja, sem pa upala in še vedno, da zna pulz prav meriti. ker brez tega je vse popolnoma brez veze. Zameril se mi je Garmin, ko mi je vedno bolj pogosto kazal nenormalne pulze. 220 pa tak. Zna biti pa tudi na lokaciji kaj, ker enkrat mi je pa tudi Polar naredil povsem enako na povsem enakem mestu.
Še vedno mu štejem v plus, da je to odd-one-out in ne kar naprej, kot je na koncu to Garmin počel. Upam, da ne gre Polar po isti poti.
Kar se pa tiče vsakodnevnih funkcij - sicer lahko, da je telefon, ampak Polar, ko izgubi povezavo s telefonom, se ne poveže sam nazaj. Kot rečeno, lahko da je xiaomi, ker ni edina aplikacija. MIslim, da je xiaomi precej agresiven z zapiranjem in delovanjem appov v ozadju, da vzdržuje trajanje baterije. Kolegica vem, da na svojem Polarju ni imela te težav. To me moti, ker ravno v tem, da ne spuščam vsega z rok, ko telefon piska je meni dodana vrednost. Ošvrknem uro in in vidim, kdo je in koliko je nujno.
Kar se pa tiče vsakodnevnih funkcij - sicer lahko, da je telefon, ampak Polar, ko izgubi povezavo s telefonom, se ne poveže sam nazaj. Kot rečeno, lahko da je xiaomi, ker ni edina aplikacija. MIslim, da je xiaomi precej agresiven z zapiranjem in delovanjem appov v ozadju, da vzdržuje trajanje baterije. Kolegica vem, da na svojem Polarju ni imela te težav. To me moti, ker ravno v tem, da ne spuščam vsega z rok, ko telefon piska je meni dodana vrednost. Ošvrknem uro in in vidim, kdo je in koliko je nujno.