Se pravi, za posrat je dobra.Aja pa ko npr ponoči psa pelješ na sprehod. V eni roki povodec, v drugi vrečko. S telefonom težko svetiti kje je za pobrati. Pride prav lučka na uri.
Se pravi, za posrat je dobra.Aja pa ko npr ponoči psa pelješ na sprehod. V eni roki povodec, v drugi vrečko. S telefonom težko svetiti kje je za pobrati. Pride prav lučka na uri.
Je kdo videl že Forerunnerja 965? Me mika menjava iz 255 zaradi zaslona, ampak ne vem, če je to vredno toliko več
Zakaj te sploh tako matra VO2max?Saj zato me pa firbca...
Ampak 300 ojrov pa res ne dam, ker ga za drucga ne rabim... Sem racunala okoli 100tke, kaj tacga.
Klinc pol. Bom se na polarjevega naprej zanasala, ceprav mi je tako mimo. Ležiš 5min in cimmanj delaš...
Danes sem reku, probajmo teh 5k odtečt....prvič po parih letih.
Pa nastavim tek na uri.... in mi predlog od zjutraj sproži (vsako jutro mi pove kak tempo nekaj takega)... pa potem dobim tempo rdeče, zeleno, rdeče zono (za tempo).
Potem se trudim par kilometrov, da sem v zeleni zoni.... potem pa preklopim, da mi kaže pulz in je bil spet previsok, , medtem mi je pa tempo padel in mi je začelo žvižgat, da naj laufam hitreje.
Sedaj sem malo pregledal te programe (nisem nobenega treniranja nastavil etc....).
Poglej priponko 67072
Potem sem se še mal igrat, in sem dobil en program treninga, tudi če si ga nisem nastavil. Zgleda, kot default.... Vsak dan... WTF
Poglej priponko 67073
Kaj me če ta motherfucker ubit.... lol. Se mogoče ne bi blo slabo, da bi eno uro se na dan rekreiral, samo tole je pa mal too much.
Drugače je tudi trening noter za začetnika 3x na teden, 2 mesca (Kar bi še bilo normalno ) da odlaufaš 5km v 25 minutah.
Pusti uro doma in teči po občutku,...če bi rad tekel.Probal sem, ker se je pisalo od laufanja in v02 max...... Pri laufanju se je zmeraj slabo končalo po parih tednih, da ne bom več niti poskušal.
Je pa zanimivo, da ura predvideva da sem tekač, in mi zjutraj predlaga te treninge.
Predvsem, ko bo prelaufal 5km v 30 minut, ne da bi mu utrip silil v rdečo cono. Ni najbolj zdravo nabijati obrate ko Honda.Pusti uro doma in teči po občutku,...če bi rad tekel.
Ko boš prelaufal 5km v 30 min, pa si jo namontiraj.
Ne rabiš ure zato da lahko tečeš.