ksz
fantje in dekle,
bodite no resni, snemite si plašnice pa malo poglejte okoli sebe.
Ali verjamete, da je nekje v Nemčiji en velik parkir plac s samimi odlično ohranjenimi, redno vzdrževanimi avti, po polovični ceni od tržne? In samo Slovence čakajo, da jih pokupijo? Uvoz teh avtomobilov stane vsaj 1000 eur. Pa kje mislite, da naredijo dilerji zaslužek? Kje si je en 1A avto nabral denarja, da ima zalogo 100 vozil? To je ja vredno vsaj 1MIO denarja!
Slovenski avto je načeloma enako ohranjen kot nemški ali kak drug le, da to pri slovenskem lahko hitro preveriš pri uvoženem avtu pa ne. Če si greš avto sam iskat ok, če pa je bil pripeljan s strani dilerja pa pozabi. To so avti tik pred menjavo večine potrošnih delov. Saj je dober še za kakih 20.000 km potem se pa začne. In to tisti, ki pogosto menjavate avte niti ne opazite. Bi pa opazili, ko bi se vsedli v enak nov avto ali pa tisti, ki stoji na velikem parkir placu, odlično ohranjen, s pol manj opreme kot je napisano v oglasu itd.
Sem bil že kdaj v kakem ALS pa še v kakšni drugi lepotilni delavnici pa tudi kak šleper vidim kdaj na cesti in vem, kakšna vozila se vozijo k nam.
jaz kupim samo avto z enostavno preverljivo zgodovino (in to so slovenska, vzdrževana vozila), drugo me ne zanima (več).
lp