Spletni nakupi e-BAY (3)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.182
4.150
113
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Sorry, trotl ni letelo nate, ampak na razne bistroumne predloge. Nate sem repliciral, ker sem ti hotel ponuditi pravi odgovor.

Tvoj odgovor ni pravilen ker včasih (vedno pri kakšnih dražjih zadevah) ne moreš izbrati drugega naslova kot "billing" addressa, ta pa je vezan na tvoje ime ker je povezan s kreditno kartico.

Če posluješj s kitajci je pa itak vseeno ampak vsi resni trgovci pri resnih zadevah (torej takih ki koštajo malce več kot povprečen kitajski produkt [10-15$] in imajo tracking) pošiljajo samo na billing address.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.021
1.933
113
no ja. mi je ze tudi zadeva za 1300€ prispela na posto v avstrijo. pa tudi za 250, 80, 150... pa ne od kitajcev

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
45
Ljubljana
Ne vem no, tako kot Steve, tudi sam sem kupoval zadeve različnih vrednosti (mislim, da je bil najdražji izdelek okoli 400 EUR) tako od Britancev kot Nemcev, pa ni bil naslov čisto noben problem, če sem ga imel dodanega kot svoj naslov v eBay-u (vendar pred nakupom).

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.182
4.150
113
Ja ampak je ime še vedno na tebe (poštno ležeče ipd.)?

Ker sam sem imel že par primerov ko nisem mogel naslovnika dodati X osebe oz. je šlo samo na potrjene naslove ki pa so možni samo s kreditno kartico (enako ime, naslov ni pomemben).

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
ksz: danes sem dobil od paypala po mailu tole:
Citat:

Top-up your PayPal account
with same day bank transfer

Hello

Top up your PayPal account for free with your bank account. Bank Top Up takes just couple of hours, it is free of charge and secure. And you're ready to shop at millions of websites without using your bank card or revealing any of your financial information and checkout in a few clicks.

Top up in just 3 easy steps:

1. Select your bank and the amount you want to transfer, then log in to your PayPal account
2. Check if the information is correct
3. Transfer the amount from your bank account

Step into a world of safer, easier online shopping…
Mogoče pa lahko zdaj tudi non-US uporabljamo paypal brez kartic... Nisem šel pa preverjat.

Drugače pa je včasih kitajci pošiljajo samo na naslove, ki so navedeni v paypalu, tako da se splača vnest alternativni naslov tudi tja.

Nazadnje urejeno:

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
1. Po želji lahko zbrišeš svoje ime iz kopiranega mejla
cool-1.gif
in
2. klik
smile-1.gif

LP

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
45
Ljubljana
Ja, po novem je tudi to opcija, kako uporabljati Paypal brez kreditne kartice/vise electron.
Tudi jaz sem danes dobil mail.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.182
4.150
113
Jst nisem nič dobil, so pa bojda zadnjič bili neki napad na paypal kjer naj bi leaknili podatki iz uporabniških baz ....
sprasujem se.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Mogoče so si tako prišli do podatkov,ker je res sumljivo da je za vse do sedaj bil naslov paypal US,sedaj pa naenkrat SG.
Ne vem pa kaj mučkajo na US,da po včeraj poslanih dveh mailih nisem dobil odgovora in prav tako ne na mail,ki sem ga poslal danes.
Pošiljal pa sem na maile z katerimi sem bil v kontaktu z paypal do sedaj.
Takoj ko/če dobim odgovor od paypal US v zvezi z tem SG linkom bom javil.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Dobil odgovor od paypal v zvezi z paypal-topup.si/ :

Citat:

Thank you for contacting PayPal regarding the link you received.

I can confirm that this link is a valid PayPal link. This feature was only released on the 9th of November. It is possible that the link was available prior to this however it would have shown Slovakia as we did not yet offer the feature to Slovenia.

Please let us know if you require any further assistance.

Yours sincerely,

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Ja ampak je ime še vedno na tebe (poštno ležeče ipd.)?

Ker sam sem imel že par primerov ko nisem mogel naslovnika dodati X osebe oz. je šlo samo na potrjene naslove ki pa so možni samo s kreditno kartico (enako ime, naslov ni pomemben).

Ponavadi se zmenis preko sporocil, tako sem jaz narocil na ebayu nekaj,dostavili so mi pa v hotel v USA, ker je ravno takrat prijateljica bila tam,pa je potem spotoma prinesla mi v LJ.
roza.gif

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
45
Ljubljana
Zdaj imam pa jaz eno vprašanje, kupil sem zaklenjen telefon, ki mi ga ne uspe odkleniti iin sem odprl case. Zmenila sva se, da mi povrne stroške. Zdaj pa nisem ravno na jasnem kaj naj naredim. On pravi, da naj zaprem case in ga eskaliram na ebay (customer support), vendar tega še nisem nikoli počel in ne vem ali lahko eskaliram nekaj kar zaprem? Ponavadi je bilo vedno tako, da sem imel odprt case, počakal 8 dni (ali koliko je potrebno) in ga eskaliral v claim.

What should I do now?

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Preberi celoten opis!

Any Address Outside United Kingdom Will Be Dispatched Using Registered Asia Postal Service,Singapore or HongKong post.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.