Spletni nakupi e-BAY (3)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Če se ne motim, obstajajo določene aplikacije za bidanje avkcij. Ima kdo kaj več izkušenj s tem?

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Na Androidu imam Pocket Auction for Ebay.

Lahko samo na kratko, na kakšen princip zadeva deluje. Nisem še uporabljal takih aplikacij in si ne znam predstavljati.

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.309
14
38
Ljubljana
jaz sem kupil neko uro za 75€ iz amerike pa so mi poslali neko pošto da naj jo pridem iskat na carinsko pošto na vič pa da mi bodo računali carino + neko prepakiravanje... sicer nisem še bil doma da bi prebral to pošto sem dobil samo take info od družinskega člana ki mi je to prebral po telefonu... ima kdo kakšne izkušnje z tem postopkom?

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Zanimivo da so ti napisali da pridi iskat....ponavadi piše da ali prideš iskat na carino. Ponavadi če jim kaj ni jasno, te prosijo za račun oz. link iz ebaya da vidijo ceno (to sem jest naredil), nato so poslali po pošti in ker me ni bilo doma sem šel pač iskat paket na lokalno pošto, kjer mi je še zaračunala ddv in nekaj carine.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Lahko samo na kratko, na kakšen princip zadeva deluje. Nisem še uporabljal takih aplikacij in si ne znam predstavljati.

Enostavno. Daš ponudbo, aplikacija te opozori, ko je ponudba presežena in ti ponudi, da daš novo ponudbo. Hkrati pokaže, koliko je še do konca aukcije. Nekaj minut pred koncem te še enkrat opozori.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Če se ne motim, obstajajo določene aplikacije za bidanje avkcij. Ima kdo kaj več izkušenj s tem?
Na androidu uporabljam official ebay app, s katerim je iskanje, bidanje in kupovanje se bolj prijazno kot na pcju. Za avkcije uporabljam se Mybidder auction sniper s katerim nastavim max koliko sem pripravljen placat za izdelek, potem pa da mi samodejno bida 5s pred koncem avkcije. Sem ze kar nekaj izdelkov ugodneje kupil na ta nacin.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Na Androidu imam Pocket Auction for Ebay.

Tega sem preizkusil pa mi ni vsec (razen ce nisem pravega testiral)...menim pa da je samo eden na marketu.

Ker sem bolj zacetnik.....zanima me v kolikem casu se mora izdelek placati. Ali velja nek splosen ebay rok....ali je od izdelka do izdelka razlicno?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.210
3.572
113
Marlbor
Kaj ni bilo vidno? Uporabnik 3***h je zadnji moment nabijal ceno, ampak ni presegel zmagovalčeve ponudbe, ki je bila oddana že en dan prej.

sad

Guru
24. avg 2007
21.260
9.888
113
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Kaj ni bilo vidno? Uporabnik 3***h je zadnji moment nabijal ceno, ampak ni presegel zmagovalčeve ponudbe, ki je bila oddana že en dan prej.
zmaga.gif

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.309
14
38
Ljubljana
v nedeljo sem poslal mail na carino z linkom od ure ki sem jo kupil, vendar do danes še niso nič odgovorili... ne vem niti če sem prav poslal... ali je potrebno poslati link od artikla, ki sem ga kupil ali kaj drugega?

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
Zato ti niti ne odgovorijo razen če so kakšne dodatne zahteve oz nepopolno dokazilo. Rabijo pa ponavadi kak dan ali 2 da se obnejo
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.