To je prišlo iz nekje EU, ni šans, da pride iz Kitajske tako. Razen, če vzameš kako hudo hitro pošto.Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Moja zanimiva iskušnja. Iz Kitajske naročil paket, na dom sem ga dobil v manj kot 3 dneh, v ta čas je vključena tudi carina. Neverjetno hitro.
DaCitat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Vprašanje glede prodaje na ebayu:
Če jaz objavim oglas, katerega objava me stane par centov, in v primeru da predmeta ne prodam, se mi vseeno zaračuna objava
odvisno. ti napišejo, da ni potrebno - če ni potrebno oz da si upravičen do ponovitve oglasaCitat:
oglasa, oziroma pri ponovni objavi istega oglasa spet plačam objavo?
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Če jaz objavim oglas, katerega objava me stane par centov, in v primeru da predmeta ne prodam, se mi vseeno zaračuna objava oglasa, oziroma pri ponovni objavi istega oglasa spet plačam objavo?
Ne bo držalo. Sam imam na ebay.com neko število (ne vem, ker sem daleč od doseganja) objav oglasov brezplačno vsak mesec, ne glede na začetno vrednost. Mora pa biti avkcija, lahko zraven tudi Buy it now, ne sme pa biti zgolj buy it now.Citat:
Uporabnik sole pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Če jaz objavim oglas, katerega objava me stane par centov, in v primeru da predmeta ne prodam, se mi vseeno zaračuna objava oglasa, oziroma pri ponovni objavi istega oglasa spet plačam objavo?
Samo če prodajaš z dražbo z začetno ceno
od 1 eur naprej. Vse z višjo ceno se plača.
Torej, če si naredil avkcijo in sofot preis, to ne pomeni, da boš prodal po Sofort Preis. Namreč komot se ti lahko zgodi, da bo to zgolj enega zanimalo in bo on bidal. Torej boš dejansko prodal za 2 EUR-aCitat:
Uporabnik Denis pravi:
Kaj pa potem? Kupec kupi, dobiš kako obvestilo iz PP in potem označiš, da je Verschickt ali kaj?
Naredil avkcijo z 1 eur in sofort preis, ampak med rezultati ni videti sofort preis cene, kako to? Da ne bom par 100 eur vredne zadeve prodal za 2 eura.... ?
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Bemtiš sofort preis ne pomeni nič, če najnižje cene ne nastaviš, mater